Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Çok sararıyordu hocam ortalık. Ha netleştirmesi efsaneydi ama o sarılık berbat ötesiydi. Ama büyük ihtimal o sarılığı ben yaptım. Siz yine de alırken bir deneyin.
Taktığım gözlük sarartmıyor
Kaliteli markalar cidden işe yarıyor. Bir zamanlar kırılmadan önce numaralı gözlük kullanırdım ve her zaman mavi ışık koruması olurdu. Gittiğin gözlükçü ve kullandığı marka iyiyse gerçekten mavi ışığı engelliyor.Bilgisayarda uzun süre vakit geçirdiğim için bana mavi ışık engelleyen gözlük önerdiler. Hâlihazırda mavi ışığı azaltan gece ışığını kullanıyorum. Ekstra gözlük almaya gerek var mı yoksa gece ışığı yeter mi?
Zamanında mavi ışık filtreli gözlük camında hem Sky, hem de Hoya markasını kullandım ikisi de çok iyiydi. Hoya daha pahalı, Sky biraz daha ucuz. Gözlükçüye göre değişiyor kullandığı marka.
Taktığım gözlük sarartmıyorSizin dediğiniz gözlükler internette çok ucuza satılan gözlükler.
Anladım teşekkürler.Kaliteli markalar cidden işe yarıyor. Bir zamanlar kırılmadan önce numaralı gözlük kullanırdım ve her zaman mavi ışık koruması olurdu. Gittiğin gözlükçü ve kullandığı marka iyiyse gerçekten mavi ışığı engelliyor.
Zamanında mavi ışık filtreli gözlük camında hem Sky, hem de Hoya markasını kullandım ikisi de çok iyiydi. Hoya daha pahalı, Sky biraz daha ucuz. Gözlükçüye göre değişiyor kullandığı marka.
Hocam alırsanız yorumlar mısınız?
Tamam. Alırsam yorumlarım.
- Makaleler
- 6
Merak ettim, onun yerine Windows ayarlarında "Gece ışığı" ayarını açmak da işe yaramaz mı?
Merak ettim, onun yerine Windows ayarlarında "Gece ışığı" ayarını açmak da işe yaramaz mı?
Yarıyordur ancak ekran sararıyor.
Yeni konular
-
-
Kingston KC3000 ile "var olmayan aygıt belirtildi" hatası
- Anıl BOZLAĞAN
-
-
-
-