Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
3000 edecek bir ürün değil. İndirim dönemi 1700'dü, o zaman tercih edilebilirdi belki. Bütçeyi dibine kadar kullanmayayım derseniz F75 alın geçin, diğer türlü ''iyzico'' indirimleriyle Mod 007B öneririm.
75 Düzen Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover MOD 007B PC Blue on White, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle…
3000 edecek bir ürün değil. İndirim dönemi 1700'dü, o zaman tercih edilebilirdi belki. Bütçeyi dibine kadar kullanmayayım derseniz F75 alın geçin, diğer türlü ''iyzico'' indirimleriyle Mod 007B öneririm.
75 Düzen Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover MOD 007B PC Blue on White, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle…
3000 edecek bir ürün değil. İndirim dönemi 1700'dü, o zaman tercih edilebilirdi belki. Bütçeyi dibine kadar kullanmayayım derseniz F75 alın geçin, diğer türlü "iyzico" indirimleriyle mod 007b öneririm.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Şahsen tam bir bilgim yok, sitelerinde gerekli bilgilendirmeyi yapmışlardır yüksek ihtimalle. Bu bütçe aralığında attığım Akko'dan daha kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum şu anda, tek eksiği HE switch'ler diyebilirim. Fakat o da rekabetçi oyunlarla haşır neşirseniz işinizi yarar, diğer türlü Piano Pro'lar asla üzmez.
Şahsen tam bir bilgim yok, sitelerinde gerekli bilgilendirmeyi yapmışlardır yüksek ihtimalle. Bu bütçe aralığında attığım Akko'dan daha kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum şu anda, tek eksiği he Switch'ler diyebilirim. Fakat o da rekabetçi oyunlarla haşır neşirseniz işinizi yarar, diğer türlü piano Pro'lar asla üzmez.
Maalesef ayni fiyatlara satiyorlar çoğunlukla. Birkaç tane buldum sahibindende belki alirim iademi bekliyorum şu an iade gelene kadar alternatif klavye bakiyorum. Seçenek olsun diye. Custom klavye filan yapma varmis nasıl oluyor ve ne kadar fiyata gelir ortalama?