Hem kablosuz hem hotswap özelliği barindiran en fazla 3K olacak klavye arıyorum.

Hem kablosuz hem hotswap özelliği barindiran en fazla 3K olacak klavye arıyorum.

3000 edecek bir ürün değil. İndirim dönemi 1700'dü, o zaman tercih edilebilirdi belki. Bütçeyi dibine kadar kullanmayayım derseniz F75 alın geçin, diğer türlü ''iyzico'' indirimleriyle Mod 007B öneririm.

3000 edecek bir ürün değil. İndirim dönemi 1700'dü, o zaman tercih edilebilirdi belki. Bütçeyi dibine kadar kullanmayayım derseniz F75 alın geçin, diğer türlü ''iyzico'' indirimleriyle Mod 007B öneririm.
Aktif olarak kullanıyorum attığınız klavyeyi her anlamda müthiş, çok memnunum. Güzel bir seçenek.

Baska onerebileceginiz var mı? Ve iyzico indiirmleri nedir nasıl oluyor.

3000 edecek bir ürün değil. İndirim dönemi 1700'dü, o zaman tercih edilebilirdi belki. Bütçeyi dibine kadar kullanmayayım derseniz F75 alın geçin, diğer türlü "iyzico" indirimleriyle mod 007b öneririm.

Turuncu renk seçeneği kalmis sadece kötü oldu.

Baska onerebileceginiz var mı? Ve iyzico indiirmleri nedir nasıl oluyor.
Şahsen tam bir bilgim yok, sitelerinde gerekli bilgilendirmeyi yapmışlardır yüksek ihtimalle. Bu bütçe aralığında attığım Akko'dan daha kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum şu anda, tek eksiği HE switch'ler diyebilirim. Fakat o da rekabetçi oyunlarla haşır neşirseniz işinizi yarar, diğer türlü Piano Pro'lar asla üzmez.

Şahsen tam bir bilgim yok, sitelerinde gerekli bilgilendirmeyi yapmışlardır yüksek ihtimalle. Bu bütçe aralığında attığım Akko'dan daha kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum şu anda, tek eksiği he Switch'ler diyebilirim. Fakat o da rekabetçi oyunlarla haşır neşirseniz işinizi yarar, diğer türlü piano Pro'lar asla üzmez.

Daha uygun bir klavye var mı?

F75 alabilirsiniz fb gruplarından veya sahibinden üstünden.

Maalesef ayni fiyatlara satiyorlar çoğunlukla. Birkaç tane buldum sahibindende belki alirim iademi bekliyorum şu an iade gelene kadar alternatif klavye bakiyorum. Seçenek olsun diye. Custom klavye filan yapma varmis nasıl oluyor ve ne kadar fiyata gelir ortalama?