Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Hem kablosuz hem hotswap özelliği barindiran en fazla 3K olacak klavye arıyorum.
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Deniz744
Başarılı
Hem kablosuz hem hotswap özelliği barindiran en fazla 3K olacak klavye arıyorum.
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
shop.connectgame.com.tr
Stebb
Uzman
3000 edecek bir ürün değil. İndirim dönemi 1700'dü, o zaman tercih edilebilirdi belki. Bütçeyi dibine kadar kullanmayayım derseniz F75 alın geçin, diğer türlü ''iyzico'' indirimleriyle Mod 007B öneririm.![]()
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
75 Düzen Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover MOD 007B PC Blue on White, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle…
soran
Uzman
Aktif olarak kullanıyorum attığınız klavyeyi her anlamda müthiş, çok memnunum. Güzel bir seçenek.3000 edecek bir ürün değil. İndirim dönemi 1700'dü, o zaman tercih edilebilirdi belki. Bütçeyi dibine kadar kullanmayayım derseniz F75 alın geçin, diğer türlü ''iyzico'' indirimleriyle Mod 007B öneririm.
![]()
75 Düzen Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover MOD 007B PC Blue on White, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle…www.gaming.gen.tr
Baska onerebileceginiz var mı? Ve iyzico indiirmleri nedir nasıl oluyor.
Turuncu renk seçeneği kalmis sadece kötü oldu.
3000 edecek bir ürün değil. İndirim dönemi 1700'dü, o zaman tercih edilebilirdi belki. Bütçeyi dibine kadar kullanmayayım derseniz F75 alın geçin, diğer türlü "iyzico" indirimleriyle mod 007b öneririm.
![]()
75 Düzen Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover MOD 007B PC Blue on White, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle…www.gaming.gen.tr
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Turuncu renk seçeneği kalmis sadece kötü oldu.
Stebb
Uzman
Şahsen tam bir bilgim yok, sitelerinde gerekli bilgilendirmeyi yapmışlardır yüksek ihtimalle. Bu bütçe aralığında attığım Akko'dan daha kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum şu anda, tek eksiği HE switch'ler diyebilirim. Fakat o da rekabetçi oyunlarla haşır neşirseniz işinizi yarar, diğer türlü Piano Pro'lar asla üzmez.Baska onerebileceginiz var mı? Ve iyzico indiirmleri nedir nasıl oluyor.
Şahsen tam bir bilgim yok, sitelerinde gerekli bilgilendirmeyi yapmışlardır yüksek ihtimalle. Bu bütçe aralığında attığım Akko'dan daha kaliteli bir ürün olduğunu sanmıyorum şu anda, tek eksiği he Switch'ler diyebilirim. Fakat o da rekabetçi oyunlarla haşır neşirseniz işinizi yarar, diğer türlü piano Pro'lar asla üzmez.
Daha uygun bir klavye var mı?
Stebb
Uzman
F75 alabilirsiniz FB gruplarından veya Sahibinden üstünden.
F75 alabilirsiniz fb gruplarından veya sahibinden üstünden.
Maalesef ayni fiyatlara satiyorlar çoğunlukla. Birkaç tane buldum sahibindende belki alirim iademi bekliyorum şu an iade gelene kadar alternatif klavye bakiyorum. Seçenek olsun diye. Custom klavye filan yapma varmis nasıl oluyor ve ne kadar fiyata gelir ortalama?