Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
  • Anakart: ASUS Maximus V Extreme Intel Z77 soket 1155 DDR3 2800MHz.
  • Ekran kartı: ASUS Radeon Dual RX 6700 XT 12 GB 192bit GDDR6 2581MHz OC HDMI 3xdp (Dual-RX 6700 XT-12g)
  • İşlemci: Intel Core i7-3770K Quad Core Processor 3.5 GHz 8 MB cache LGA 1155 - BX80637i73770K.
  • RAM: Corsair Vengeance 16 GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) desktop Memory 1.5v
  • Hard disk: Samsung 500 GB 860 EVO SATA 3.0
Böyle bilgisayara OpenCore ile Hackintosh yüklemek istiyorum fakat EFI, kurulum USB'si ve anakartın BIOS ayarları gibi sıkıntılardan dolayı maalesef ilerleyemiyorum. Başlangıç seviyesinden itibaren rica etsem yardımcı olabilir misin?

Çözüm
Denemeniz için bir EFI göndereceğim, 5-10 dakikaya hazır.

Bu EFI ile deneme yapar mısınız? Arka panelden USB 3.0 veya 2.0 ile deneme yapmadan önce Reset NVRAM seçeneğini kullanın lütfen.

Bu hatayı aldım.

Dosya Ekleri

• x.webp
    x.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 70
Gun icerisinde musaitlik olusturabilirsem sisteminiz icin clean & vanilla olacak sekilde recent bir EFI olusturup sizleri kuruluma ulastiralim. Bu surecte sizlerden SSDT ve USB Mapping olusturmanizi isteyecegim. SSDT icin SSDTTime:
USB mapping icin:

Bu iki script icin de Python:

SSDTTime ile once ACPI Dump yapip sonrasinda su SSDT dosyasini olusturmalisiniz:
SSDT-EC

Çök üzgünüm.
Usbtoolbox ile UTBMap.kext adlı bir klasör yaratabildim fakat 'ssdttime ile once ACPI dump yapip sonrasinda su SSDT dosyasini olusturmalisiniz: SSDT-ec' olmadı. Videoda izledim ama maalesef. Bu arada klasörü size nasıl göndereceğim?

Rica etsem bana bu işlemleri anlatan bir kılavuz video önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Hata mi aldiniz yoksa olusan dosyayi mi bulamiyorsunuz? Drive araciligi ile paylasabilirsiniz.

SSDT dosyasını nasıl oluşturacağım kısmını yapamıyorum. Eğer nasıl yapıldığına dair bir video izleyebilseydim daha kolay olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.