Çözüldü Maximus VII Hero "AE" hatası nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umut Ciran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 186
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umut Ciran

Uzman
Merhaba bilgisayarıma açıyorum fakat açılmıyor.
Anakartta AE diye bir hata kodu görüyorum.

Çözüm
CMOS Clear yapın, sorunu bu şekilde çözenler var. İşaretlediğim alanda sağdaki kırmızı düğme. Cihazı kapatın, gücünü kesin ve düğmeye 1-2 saniye basın. Bu tuş bütün BIOS ayarlarınızı sıfırlar, aklınızda bulunsun.

" Asus maximus hero vii " anakartım bu fakat internetten baktığım kadarıyla optik sürücü uyumsuzluğu falan diyor benim PC de optik sürücü yok. 2 saat önce açıp kullandım şimdi bu hatayı verdi açılmıyor

CMOS Clear yapın, sorunu bu şekilde çözenler var. İşaretlediğim alanda sağdaki kırmızı düğme. Cihazı kapatın, gücünü kesin ve düğmeye 1-2 saniye basın. Bu tuş bütün BIOS ayarlarınızı sıfırlar, aklınızda bulunsun.

Çözüm
Hemen deniyorum.

Böyle bir ekran geldi M.2 SSD'yi görmüyor galiba ayarlardan M.2 modu aktif edip açmayı deneyeceğim.

Dosya Ekleri

• 17337402647783573949213451731899.webp
    364,6 KB · Görüntüleme: 64
Hemen deniyorum

Böyle bir ekran geldi m2 ssd yi görmüyor galiba ayarlardan m2 modu u aktif edip açmayı denicem
Tamam bu ekran normal sıfırlamadan sonra. Eski ayarlarınızın hepsi gitti, tekrar yapın ve yeniden açın sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…