Sizce hangi kartı talep edeyim? Kredi kartı istemiyorum, zaten vermezler de.
Detaylar
Kim cevapladı?Kredi kartı olmadığı sürece hangi kartı aldığınızın çokta bir önemi bulunmamakta. Sanırsam MaxiPara kartlarda yükleme limiti var. O nedenle bankamatik kartı tercih edilmesi daha iyi gibi duruyor.
Kredi kartı konusunda da öyle düşünmeyin. Garanti Bankası mesela genelde herkese verir, öğrencilik dönemimde 4 bin TL limitli kart vermişti saniyesinde.
Kredi kartı konusunda da öyle düşünmeyin. Garanti Bankası mesela genelde herkese verir, öğrencilik dönemimde 4 bin TL limitli kart vermişti saniyesinde.
Sizce hangi kartı talep edeyim? Kredi kartı istemiyorum, zaten vermezler de.
Bankamatik almalısın. Kredi vermezler diyorsun 18 yaşında değilsen vermezler eğer 18 isen alabiliyorsun 2000 lira limitin var aktif olarak çalışıyorsan 825 lira çalışmıyorsan ücretsiz bir şekilde 2000 limitten yararlanabiliyorsun. Ama kredi kartına bulaşmanı önermem, ipin ucu kaçar.
Kredi kartı olmadığı sürece hangi kartı aldığınızın çok da bir önemi bulunmamakta. Sanırsam MaxiPara kartlarda yükleme limiti var. O nedenle bankamatik kartı tercih edilmesi daha iyi gibi duruyor.
O zaman bankamatik kartı talep ediyorum, teşekkürler.
Bankamatik almalısın. Kredi vermezler diyorsun 18 yaşında değilsen vermezler eğer 18 isen alabiliyorsun 2000 lira limitin var aktif olarak çalışıyorsan 825 lira çalışmıyorsan ücretsiz bir şekilde 2000 limitten yararlanabiliyorsun. Ama kredi kartına bulaşmanı önermem, ipin ucu kaçar.
19 yaşındayım ama gelirim yok, mezunum o yüzden vermezler sandım ama dediğiniz gibi krediye bulaşmak istemem.
O zaman bankamatik kartı talep ediyorum, teşekkürler.
19 yaşındayım ama gelirim yok, mezunum o yüzden vermezler sandım ama dediğiniz gibi krediye bulaşmak istemem.
Hocam gelir dedikleri şey ailenizin verdiği harçlık olarak da geçiyor. Üniversiteye girerseniz ekstra avantajları da var ama önce şubeye öğrenci belgesi ibraz etmek zorundasınız.
Hocam gelir dedikleri şey ailenizin verdiği harçlık olarak da geçiyor. Üniversiteye girerseniz ekstra avantajları da var ama önce şubeye öğrenci belgesi ibraz etmek zorundasınız.
Daha üniversiteye girmedim girince başvuru yaparım. Şu an için bankamatik kartı iyi gibi.
Teşekkürler.