Detaylar
Kim cevapladı?Plastik galiba. Alınmaz bence gereksiz pahalı menü
Normal bence, McDonald's genel olarak ucuz zaten uygulama kullanılıyorsa.Plastik galiba. Alınmaz bence gereksiz pahalı menü
Normal bence, McDonald's genel olarak ucuz zaten uygulama kullanılıyorsa.
Merak etme, zaten 1 ay sonra ellerinde kalan bardakları puanla verirler; o şekilde Super Mario jetonu almıştım. Evet, McDonald's'a da Daba Daba Ye uygulamayla doyurucu oluyor, genel olarak uygulamayla ucuz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bir menü ile mi ne veriliyormuş galiba, her menü için bir adet olmak koşuluyla. Alan var mı aranızda? Kalitesi nasıl? Plastik mi; cam mı?
Teşekkür ederim...
Bugün aldım, normal plastik bardak. Standart MC bardaklarına kaplama yapmışlar sadece.
tuzaklı cümle.
Quarter Pounder güzel ya şimdi laf edemeyeceğim...
Gerçekten çok ucuz menüler var; 6'lı nuggets, McChicken menü 150 TL, örnek veriyorum.Merak etme, zaten 1 ay sonra ellerinde kalan bardakları puanla verirler; o şekilde Super Mario jetonu almıştım. Evet, McDonald's'a da Daba Daba Ye uygulamayla doyurucu oluyor, genel olarak uygulamayla ucuz.
Quarter Pounder güzel ya şimdi laf edemeyeceğim...
Gerçekten çok ucuz menüler var; 6'lı nuggets, McChicken menü 150 TL, örnek veriyorum.
Bir adam vardı Instagram'da uygulamayı paylaş kazandan 100 tane mi ne 6'lı nugget kazandıydı.
O zaman maceraya hiç gerek yok. Teşekkür ederim, kafamdaki soru işaretini sildiğiniz için.Bugün aldım, normal plastik bardak. Standart MC bardaklarına kaplama yapmışlar sadece.