Torukojin Kaneki 1 Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.588 Çözümler 2 Beğeniler 740 Yer Manisa 27 Haziran 2026 #1 Oyun oynarken biraz ağır ve sert bastım. Ondan mı bilmem ama çok az koysam bile parmağımı basıyor kendiliğinden. Trigger 1.67 ayarlı. Ne yapmalıyım?
Oyun oynarken biraz ağır ve sert bastım. Ondan mı bilmem ama çok az koysam bile parmağımı basıyor kendiliğinden. Trigger 1.67 ayarlı. Ne yapmalıyım?
worcq 5 Yetkin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 543 Çözümler 1 Beğeniler 271 27 Haziran 2026 #2 Torukojin Kaneki dedi: Oyun oynarken biraz ağır ve sert bastım. Ondan mı bilmem ama çok az koysam bile parmağımı basıyor kendiliğinden. Trigger 1.67 ayarlı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Switch ayarı ne durumda hocam?
Torukojin Kaneki dedi: Oyun oynarken biraz ağır ve sert bastım. Ondan mı bilmem ama çok az koysam bile parmağımı basıyor kendiliğinden. Trigger 1.67 ayarlı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Switch ayarı ne durumda hocam?
KS KS Torukojin Kaneki 1 Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.588 Çözümler 2 Beğeniler 740 Yer Manisa 27 Haziran 2026 #3 worcq dedi: Switch ayarı ne durumda hocam? Genişletmek için tıkla... Switch ayarı dediğiniz nedir hocam?
worcq dedi: Switch ayarı ne durumda hocam? Genişletmek için tıkla... Switch ayarı dediğiniz nedir hocam?
worcq 5 Yetkin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 543 Çözümler 1 Beğeniler 271 27 Haziran 2026 #4 Torukojin Kaneki dedi: Switch ayarı dediğiniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bu, 0.5 öneriliyor bende 0.5'te kullanıyorum eğer sorun hala devam ederse space tuşunun quick triggerını biraz arttırın dengelemeye çalışın diğerleri ile.
Torukojin Kaneki dedi: Switch ayarı dediğiniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bu, 0.5 öneriliyor bende 0.5'te kullanıyorum eğer sorun hala devam ederse space tuşunun quick triggerını biraz arttırın dengelemeye çalışın diğerleri ile.