Scledge

Çalışkan
MCHOSE A5 Ultra aldım fakat wireless ile kullanamıyorum. Algılıyor fakat bağlanmıyor. Farenin şarjı tamamen dolu kablolu bir şekilde bağlanıyor fakat wireless ile bağlanmaya çalıştığımda olmuyor. Farenin alt kısmındaki modları doğru bir şekilde ayarladım yine de bağlanmadı. Dongle ile denedim yine aynı USB direkt kasaya taktım yine aynı verdi.

Bu sorunun çözümü nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

le00zuz.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke almasaydınız Mchose. Realtek MCU yüzünden gecikiyor, takılıyor falan ama bağlantıyı sağlayamadığını da görmek var mış. Yukarı ittirdiniz değil mi alttaki butonu? Fareyi sallamayı da deneyin. Hangi platformdan aldınız?

Keşke almasaydınız Mchose. Realtek MCU yüzünden gecikiyor, takılıyor falan ama bağlantıyı sağlayamadığını da görmek var mış. Yukarı ittirdiniz değil mi alttaki butonu? Fareyi sallamayı da deneyin. Hangi platformdan aldınız?
Evet her adımı doğru yaptım ve tekrar tekrar yaptım fakat sonuç değişmedi. Fareyi sallamayı da denedim bir işe yaramadı. Ben de iade oluşturdum az önce ve Gaming.gen.tr'den aldım.

Farklı mouse önerileriniz varsa bakarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, her adımı doğru yaptım ve tekrar tekrar yaptım fakat sonuç değişmedi. Fareyi sallamayı da denedim, bir işe yaramadı. Ben de iade oluşturdum az önce ve Gaming.gen.tr'den aldım, farklı mouse önerileriniz varsa bakarım.
Bütçenizle beraber öneri konusu açın iade sonrası, yardımcı olalım. İkinci kez yazık olmasın paranıza.