Selam. Az önce kargom geldi. MCHOSE A5 Ultra aldım. Yazılımını vs yükledim her şey güncel ama polling rate değerini 4K Hz'ye çekiyorum fakat yazılımı kapatıp açınca 2K Hz'ye düşüyor otomatik. Bazen simge durumuna küçültünce bazen de direkt kökten kapatınca 4K'den 2K'ya düşüyor otomatik. Neden olduğunu anlamadım.
Gigabyte RTX 3070, Ryzen 7 5700X ve 16 GB RAM var sistemde.
Bunun yanında ek olarak hem masaüstünde hem de CS'de mouse bazen takılıyor, bu şekilde CS oynamak imkansız. Önceki faremi yanına koyup (Razer DeathAdder Essential) deniyorum fakat onda öyle bir problem yok, bu zamana kadar da olmadı. Mousepadim biraz eski fakat önceki mouseta öyle bir sorun yokken yeni aldığımda böyle bir sorun var. Nedendir acaba?
.
Gigabyte RTX 3070, Ryzen 7 5700X ve 16 GB RAM var sistemde.
Bunun yanında ek olarak hem masaüstünde hem de CS'de mouse bazen takılıyor, bu şekilde CS oynamak imkansız. Önceki faremi yanına koyup (Razer DeathAdder Essential) deniyorum fakat onda öyle bir problem yok, bu zamana kadar da olmadı. Mousepadim biraz eski fakat önceki mouseta öyle bir sorun yokken yeni aldığımda böyle bir sorun var. Nedendir acaba?
.
Son düzenleme: