Alperen0

Uzman
MCHOSE Ace 60 Pro klavyem var. Yazılım güncellemesi geldi, yaptıktan sonra kalibre istedi. Orada yazdığı şekilde kalibre ettim ama Shift basılı kalmaya başladı. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Nasıl kalibre edeceğimi bilen var mı? Yoksa Gaming.gen'e mi yollayayım?

Dostlar yazılım güncellemesi yapıp aynı sorunu yaşayan varsa MCHOSE web driver sayfasına girdikten sonra kabloyu klavyeden söküp ESC ye basılı tutarak tekrar takıp yazılım güncellemesini tekrar yapmayı deneyebilir. Benim sorunum şimdilik bu şekilde çözüldü.

Son düzenleme:
MCHOSE Ace 60 Pro klavyem var. Yazılım güncellemesi geldi, yaptıktan sonra kalibre istedi. Orada yazdığı şekilde kalibre ettim ama Shift basılı kalmaya başladı. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Nasıl kalibre edeceğimi bilen var mı? Yoksa Gaming.gen'e mi yollayayım?

Dostlar yazılım güncellemesi yapıp aynı sorunu yaşayan varsa MCHOSE web driver sayfasına girdikten sonra kabloyu klavyeden söküp ESC ye basılı tutarak tekrar takıp yazılım güncellemesini tekrar yapmayı deneyebilir. Benim sorunum şimdilik bu şekilde çözüldü.
MCHOSE Ace 60 Pro klavyenizde yaşadığınız kalibrasyon sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Klavye Yazılımını Kapatın: Klavyenizin yazılımını tamamen kapatın.

2. Klavye Bağlantısını Kesin: Klavyenizi bilgisayardan çıkarın, USB kablosunu koparın.

3. ESC Tuşuna Basılı Tutun: Klavyenin fişini takmadan önce, ESC tuşuna basılı tutun.

4. Klavye Bağlantısını Sağlayın: ESC tuşuna hala basılıyken, klavyeyi tekrar bilgisayara takın.

5. Yazılımı Güncelleyin: Klavyeniz bilgisayara bağlandığında, MCHOSE’nin yazılımını açın ve isteğe bağlı olarak güncellemeleri kontrol edin.

6. Kalibrasyonu Tekrar Yapın: Yazılım içinden kalibrasyon seçeneğini bulun ve tekrar kalibrasyon işlemini gerçekleştirip kaydedin.

7. Klavye Testi Yapın: Tüm bu adımları tamamladıktan sonra, klavyenizi test edin ve Shift tuşunun düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Eğer sorun devam ederse, klavyeyi gaming.gen’e veya satın aldığınız yere göndermeyi düşünebilirsiniz.