Bütçe
2.500 TL

Cretrix

Çalışkan
Başlıkta gördüğünüz gibi, sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

valorant gibi oyunlar oynuyorum ve rapid trigger özelliğini kullanmak istiyorum, Akko fun60 pro, mchose ace68 e-sports, mchose ace60 pro arasında git geldeyim, sizce bu üçünden hangisini almalıyım ? ve nedenini de söyleyebilir misiniz

Son düzenleme:
Başlıkta gördüğünüz gibi, sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

valorant gibi oyunlar oynuyorum ve rapid trigger özelliğini kullanmak istiyorum, Akko fun60 pro, mchose ace68 e-sports, mchose ace60 pro arasında git geldeyim, sizce bu üçünden hangisini almalıyım ? ve nedenini de söyleyebilir misiniz
  • Oyun performansınızı ve yazma deneyiminizi artırmak için, "MCHOSE Ace68 E-sport" modelini öneririm.
  • Neden?
- Rapid Trigger Özelliği: Ace68 E-sport, hızlı yanıt süresi ile bilinir ve bu da Valorant gibi hızlı tempolu oyunlarda avantaj sağlar.
- Kompakt Tasarım: 65% form faktörü ile yer tasarrufu sağlar, bu da daha geniş bir mouse hareket alanı sunar.
- Özelleştirme Seçenekleri: Genellikle RGB aydınlatma ve kişiselleştirilebilir tuşlar ile gelir, bu da oyun deneyiminizi daha eğlenceli hale getirir.

- Diğer iki seçeneği değerlendirecek olursak:
- MCHOSE G75 Pro: Geniş bir form faktörüne sahip olabilir, bu da daha çok tuş sunar ama hızlı oyunlarda bazı oyuncular için daha az esneklik sağlayabilir.
- Wraith W60: Hızlı oyunlar için iyi, ancak Ace68 kadar iyi özelleştirme ve yanıt hızına sahip olmayabilir.

- Sonuç olarak, eğer hızlı oyun oynamayı ve özelleştirmeyi seviyorsanız, Ace68 E-sport en iyi seçenek gibi görünüyor.