11268

Uzman
MCHOSE G75 Pro bugün elime yeni geçti Bluetooth ve kablolu bağlantılarında sorun yok ancak 2.4 GHz bağlantısında tüm USB portlarını denememe rağmen mesela şu an dongle ile klavye arası 10 santim bu satırları yazarken bile gecikme ve yavaşlama oldu... Mesafe 30-40 santime çıkınca bağlantı iyice zayıflıyor ve kopuyor, sanırım iade edeceğim şansım yokmuş bozuk galiba :(

Çok ilginç gerçekten ya Dongle'da bir sorun var ya da klavyenin alıcısında. Araştırmalarımda da benzer bir sorun bulamadım.

IMG_2057.webp

IMG_2056.webp

İade ettim, stoklarında olmadığı için para iadesi yaptılar. Dongle'da sorun var mış onlar da tespitini yaptılar, şanslıyım ki 23 Eylül günü çiçeksepetinde Black modeli 2549TL'ye düşmüştü kaçırmadan aldım şu an hiçbir yerde stok yok... Para daha yatmadı bekliyorum...

Şimdi 3-4 metreden bile sorunsuz çalışıyor.

İşin diğer tarafı ben bunlara Black modelinin farkını verip onu yollayın, iadeyle uğraşmayalım dedim, bankaya para geri yatacak vesaire hem stok da bitebilir iyice mağdur olmayım dedim bir nevi. Black olan ile Green arasında yaklaşık 300 TL fark vardı. Aslında onlardan beklemiştim farkını istemeden gönderirler diye sonuçta sıfır ürün ayıplı çıktı ve tüketici haklarına göre ürün ayıplıysa ürünün aynısıyla ürün ellerinde mevcut değilse muadili ile değişim oluyor diye biliyorum. Önce bana farkını ödemeyi kabul ediyor musunuz diye sordular ben de evet dedim daha sonra aradıklarında en iyisi biz sizin paranızı iade edelim siz dilediğiniz ürünü alın dediler, iade işlemlerini de en hızlı şekilde yapacağız dediler sonuç para hala iade olmadı ve ürün stoku yok 23 Eylül'de kendim ürünü almasaydım paranın iade olmasını bekleseydim klavyesiz kalmıştım...

Son düzenleme:
Black modeli var elimde 2 ay önce aldım kalvyeyi doğru düzgün kullanmama rağmen gecikme başladı 2 gündür.

Çok üzücü, garantiye yollarsanız stok olmadığı için iade alrısınız büyük ihtimalle.

Normal kullanımda bilgisayarı kapadığınızda klavyenin soldaki modunu off moduna getiriyor muydunuz kablo moduna yani? Hub uygulamasında da never sleep mi kullanıyordunuz yoksa belirli bir dakika mı ayarladınız acaba merak ettim?

Son düzenleme:
Çok üzücü, garantiye yollarsanız stok olmadığı için iade alrısınız büyük ihtimalle.

Normal kullanımda bilgisayarı kapadığınızda klavyenin soldaki modunu off moduna getiriyor muydunuz kablo moduna yani? Hub uygulamasında da never sleep mi kullanıyordunuz yoksa belirli bir dakika mı ayarladınız acaba merak ettim?
1 dakika da kendini uyku moduna alıyor. O yüzden kapatmıyorum. Dongle da problem var. Şu an kablolu şekilde yazıyorum. Herhangi bir problem yok. Sanırım iade edilsin wraih W75 alırım. İade süreci için nereye yazmam gerek.