Alınır, pil süresi bayağı iyiymiş.
Kablolu kablosuz pek benim için önemli değil sırf onun için almayacağım, şu anki kulaklığımdan memnunum fakat biraz kulağıma büyük geliyor biraz, CS de takım arkadaşlarımın duyduğu sesleri pek duyamıyorum o sıkıntı, daha iyi ses kalitesi olur mu geçsem?

Kablolu kablosuz pek benim için önemli değil sırf onun için almayacağım, şu anki kulaklığımdan memnunum fakat biraz kulağıma büyük geliyor biraz, CS de takım arkadaşlarımın duyduğu sesleri pek duyamıyorum o sıkıntı, daha iyi ses kalitesi olur mu geçsem?
Tabii ki de evet. H2002P vasatın bir tık altı bir kulaklık.

Geçmenize değer orası ayrı, sesini beğenmezseniz en kötü ekolayzır yaparsınız.

Geçmenize değer orası ayrı, sesini beğenmezseniz en kötü ekolayzır yaparsınız.

Her konuda olur. Ama uçurum bir fark beklemeyin. Sonuçta biri kablolu giris seviye biri kablosuz giriş seviye bir kulaklık. Geçmenize değer, tatmin eder her türlü.

ANC özelliği olan kulaklık önerir misiniz? Bebek ağlaması çok rahatsız ediyor beni o yüzden, kulak içi dışı falan fark etmez maksimum bütçem 3.5k falan