Bütçe
1800

mauroicardi9

Uzman
10 yılda 2 tane F710 eskittim. En son aldığım gamepadi 3 yıldır kullanmama rağmen 1. yıldan itibaren analoglar gevşemeye başladı sonrasında da drift sorunu yaşadım. Yeni alacağım 2. el satış sitelerinde sıfır G1 Pro'yu 1300 lira civarına alabilirim yani fiyat açısından en uygunu bu gamepad. Eğer 500 lira daha ver diğer ikisinden birini al derseniz nedenleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim.

Arka butonların olması sizin için önemli bir özellik mi

Daha doğrusu programlanabilir ek butonların olması

Son düzenleme:
Ne işime yarayabilir ki? FIFA harici gamepad çok kullanmıyorum ihtiyacım olur mu ekstra butonlara?
Olmaz o zaman, machenike g1 pro fazlasıyla işinizi görür hatta uzun ömürlü bir gamepad olur. Tmr joystick ve triggerlar bu fiyatta zaten tek. Hazır 1300 tlye bulmuşken bence en mantıklısı

10 yılda 2 tane F710 eskittim. En son aldığım gamepadi 3 yıldır kullanmama rağmen 1. yıldan itibaren analoglar gevşemeye başladı sonrasında da drift sorunu yaşadım. Yeni alacağım 2. el satış sitelerinde sıfır G1 Pro'yu 1300 lira civarına alabilirim yani fiyat açısından en uygunu bu gamepad. Eğer 500 lira daha ver diğer ikisinden birini al derseniz nedenleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim.
G1 Pro'yu sarı siteden mi buldunuz? Bu fiyata tercih edebilirsiniz. İşinizi fazlasıyla görür.

1744057961820.webp

Arkadaşım aldı G1 pro'yu memnun şuanda.

G1 Pro'yu yurt dışı ürün olduğundan yani haliyle garantisi olmadığından almamıştım. Şimdi Türkiye'de satışa sunulacakmış yani garantisi olacak. Eğer Shooter III ile aynı fiyata satışa sunulursa hangisini tercih etmeliyim?