retrolay Becerikli Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 23 11 Nisan 2025 #1 SFP'yi Media Converter ile kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Isı değerleri ne durumda takip ediyor musunuz?
SFP'yi Media Converter ile kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Isı değerleri ne durumda takip ediyor musunuz?
C ces2424 Uzman Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 89 Çözümler 1 Beğeniler 25 11 Nisan 2025 #2 retrolay dedi: SFP'yi Media Converter ile kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Isı değerleri ne durumda takip ediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Doğrusu mediaconvertarda daha serin çalışıyor, Keenetic Hero'ya taktığımda çok ısınıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2025
retrolay dedi: SFP'yi Media Converter ile kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Isı değerleri ne durumda takip ediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Doğrusu mediaconvertarda daha serin çalışıyor, Keenetic Hero'ya taktığımda çok ısınıyor.
muuzoo Uzman Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Beğeniler 13 11 Nisan 2025 #3 retrolay dedi: SFP'yi Media Converter ile kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Isı değerleri ne durumda takip ediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hemen ekran görüntüsü paylaşayım 43 gündür ayakta,
retrolay dedi: SFP'yi Media Converter ile kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Isı değerleri ne durumda takip ediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hemen ekran görüntüsü paylaşayım 43 gündür ayakta,
KS KS retrolay Becerikli Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 104 Beğeniler 23 11 Nisan 2025 #4 Benim henüz elime ulaşmadı, bence de sorunsuz çalışıyor aslında. Bir arkadaş 70 derece sıcak dedi. Elime ulaştıktan sonra bir kendi kutusu ile daha sonra da alüminyum blok sipariş ettim onlar ile deneyeceğim
Benim henüz elime ulaşmadı, bence de sorunsuz çalışıyor aslında. Bir arkadaş 70 derece sıcak dedi. Elime ulaştıktan sonra bir kendi kutusu ile daha sonra da alüminyum blok sipariş ettim onlar ile deneyeceğim