Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ya telefonun aciliyeti de yok gamepadin de ama gamepadi actıktan sonra niye açtım gibi bir pismanlık olacak ama ileride de isime yarayacak iade etmeye bayağı yatkınım.
Hocam o zaman açmadan git iade et. En azından açtığına pişman olmazsın.
Lotus
Yetkin
Açtığın ürünü iade etmen biraz zor olabilir. Aynı gün içerisindeyse evet iade edebilirsin ama sorgularlar niye diye. Eğer üstünden gün geçtiyse problem olması lazım ki iade edebilesin. Biraz uğraştırırlar seni.
Benim Aerox 3 problem çıkarıyordu ve iade etmem tam 3 hafta sürdü. THH'ye falan başvurduğumu söyleyince uğraşmayıp aldılar geri.
Benim Aerox 3 problem çıkarıyordu ve iade etmem tam 3 hafta sürdü. THH'ye falan başvurduğumu söyleyince uğraşmayıp aldılar geri.
dalmatianpelican
Yetkin
Mağazadan alındıgında bir sıkıntısı yoksa ıade almak zorunda değiller diye biliyorum. Internetten alırsan iade alırlar ama hasar vermedıgın surece.
Açtığın ürünü iade etmen biraz zor olabilir. Aynı gün içerisindeyse evet iade edebilirsin ama sorgularlar niye diye. Eğer üstünden gün geçtiyse problem olması lazım ki iade edebilesin. Biraz uğraştırırlar seni.
Mağazadan alındıgında bir sıkıntısı yoksa ıade almak zorunda değiller diye biliyorum. Internetten alırsan iade alırlar ama hasar vermedıgın surece.
Anlık bir hevesle aldım şu an etiketi duruyor pzt iade mi etsem yoksa bugün acıp oynayıp eğer beğenmez isem beğenirsem etmem iade mi etmeliyim diye arada kaldım çok fazla şekilde.
Önceden adaptör almıştım yavaş şarjlı olanı aldım iade etmek için gittim almışlardı iadeyi tık demeden ama bu pahalı biraz.
İlkay Demir
Uzman
Çok büyük ihtimalle eğer üründe bir sorun varsa servise gönderip oradan iade raporu almanı isteyecekler. Eğer sorun yoksa keyfi olarak iade almayacaklardır. Yaklaşık birkaç ay önce bir tanıdığım MediaMarkt televizyon almıştı yetkili servisi gelip kurulumunu yaptı. Birkaç gün sonra televizyonu sevemedikleri için daha üst seviye bir televizyon ile değişim yapmak istediler ancak dediğim gibi kutusu açılan ürünlerin keyfi iadesi olmadığını, servisten iade raporu alınması gerektiğini belirttiler.
Vibiy
Uzman
Hocam, bir yıl önce MediaMarkt'tan Xbox 9. nesil kol aldım. Kol kusurlu çıktı, götürüp iade etmeye çalıştığımda oldukça zorluk çıkardılar, kusurlu olmasına rağmen. Tüketici Hakem Heyetine taşıdım olayı, 3 ay sonra iade edebildim. İnternetten alsaydım bu kadar zorlanmazdım.
Şimdi durum şöyle:
Bu DualSense'i açıp kullanırsam alacağım telefon ağustos ayı sonuna kalıyor. İade edersem haziran 9'unda alınabiliyor
Siz hangisini tercih ederdiniz?
@Vibiy, @İlkay Demir, @Lotus, @dalmatianpelican,
Bu DualSense'i açıp kullanırsam alacağım telefon ağustos ayı sonuna kalıyor. İade edersem haziran 9'unda alınabiliyor
İlkay Demir
Uzman
Şimdi durum şöyle:
Bu DualSense'i açıp kullanırsam alacağım telefon ağustos ayı sonuna kalıyor. İade edersem haziran 9'unda alınabiliyor.
Hocam hangisine daha çok ihtiyacınız varsa ona göre karar verin. Ben de bir hevesle gamepad almıştım, 2-3 gün araba sürdüm sonra hevesimi aldım duruyor öyle. Kararı ihtiyacınıza göre kendiniz verin.
Hocam hangisine daha çok ihtiyacınız varsa ona göre karar verin. Ben de bir hevesle gamepad almıştım, 2-3 gün araba sürdüm sonra hevesimi aldım duruyor öyle. Kararı ihtiyacınıza göre kendiniz verin.
Ya telefonun aciliyeti de yok gamepadin de ama gamepadi actıktan sonra niye açtım gibi bir pismanlık olacak ama ileride de isime yarayacak iade etmeye bayağı yatkınım.
İlkay Demir
Uzman
Hocam o zaman açmadan git iade et. En azından açtığına pişman olmazsın.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-