Kulaklıklar mağazadan alındığında hiçbir şekilde, internetten alındığında ise paketi açılmışsa iade edilemez

Peki bunun aksine bir tüketici hakkı maddesi yok mu? Kulaklığı beğenmezsek kulak üstü ise kesin olarak elimizde mi kalıyor? THH'ye gitsek yardımcı olurlar eğer madde varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bunun aksine bir tüketici hakkı maddesi yok mu? Kulaklığı beğenmezsek kulak üstü ise kesin olarak elimizde mi kalıyor? THH'ye gitsek yardımcı olurlar eğer madde varsa.
Ufak bir araştırdım da Mediamarkt ambalajı açılmamış ürünü iade alıyormuş. Ancak ambalajı açılmış ürünler kulaklığa el değme/vücut teması ihtimalinin olması sebebiyle (takmamış olup takmadım deseniz de) iade alınmıyor. Ancak bozuk diyip servisten iade etmeniz gerekiyor. O da ne kadar tutar? Kısacası THH'ye giderseniz fifti fifti şansınız var diyelim.

Direkt mağazadan alındığında iade oluyor mu bilmiyorum fakat internetten aldığında arkadaşın dediği gibi bir durum yok, iade edilebiliyor.