2 gün önce tablet siparişim geldi. Birkaç sebepten dolayı iade etmek istedim. İade seçeneği olarak daha geçerli olacağını düşündüğüm "daha ucuzunu buldum" seçeneğini seçtim. Gerçekten de internette şu an daha ucuzu var. Pazarama'dan aldım ürünü. Satıcı MediaMarkt. Şu an daha ucuz olan yer de MediaMarkt. Koşulsuz 14 günlük hakkım var diye biliyorum ama elektronik ürünlerde geçerli değil diye duydum az önce. Paketi açarsan iade hakkın yokmuş. Doğru mu? İade edebilir miyim? Tek eksik olan şey şarj kablosunu bağlayan karton parçası. Kutu içeriği tam ve eksiksiz.
Detaylar
Kim cevapladı?Ambalajı açılarak SIM kart takılan veya kurulum işlemi gerçekleştirilen teknolojik ürünlerde (Laptop, Tablet, Telefon, Akıllı Saat vb.) güvenlik gerekçesiyle, kanunen belirtilen istisnalar dışında iade veya değişim işlemi yapılamamaktadır
Kutuyu açmasaydın güvenlik etiketi dursaydı iade olurdu ama kutu açıldığı için istisnalar(arıza, eksik malzeme) gibi şeyler dışında iade edemezsiniz
Kutuyu açmasaydın güvenlik etiketi dursaydı iade olurdu ama kutu açıldığı için istisnalar(arıza, eksik malzeme) gibi şeyler dışında iade edemezsiniz
Hoparlör kalitesini ve ekran boyutunu beğenmedim.Ambalajı açılarak SIM kart takılan veya kurulum işlemi gerçekleştirilen teknolojik ürünlerde (Laptop, Tablet, Telefon, Akıllı Saat vb.) güvenlik gerekçesiyle, kanunen belirtilen istisnalar dışında iade veya değişim işlemi yapılamamaktadır
İnternette ve yapay zekaya de sorduğumda mazeretsiz şekilde hakkın var dedi.Ambalajı açılarak SIM kart takılan veya kurulum işlemi gerçekleştirilen teknolojik ürünlerde (Laptop, Tablet, Telefon, Akıllı Saat vb.) güvenlik gerekçesiyle, kanunen belirtilen istisnalar dışında iade veya değişim işlemi yapılamamaktadır
Umarım yapay zekanız satış yapan ürün sahibi gerçek zekalıları ikna etme konusunda yardımcı olurHoparlör kalitesini ve ekran boyutunu beğenmedim.
İnternette ve yapay zekaya de sorduğumda mazeretsiz şekilde hakkın var dedi.
Yetkili servisten iade edilebilirlik raporu almamı istediler. Yarın da o raporu almaya gideceğim. O rapor ile iademin kabul olacağını belirttiler müşteri hizmetleri.Umarım yapay zekanız satış yapan ürün sahibi gerçek zekalıları ikna etme konusunda yardımcı olur
Ambalajı açılarak SIM kart takılan veya kurulum işlemi gerçekleştirilen teknolojik ürünlerde (Laptop, Tablet, Telefon, Akıllı Saat vb.) Güvenlik gerekçesiyle, kanunen belirtilen istisnalar dışında iade veya değişim işlemi yapılamamaktadır
İadem kabul edildi. Yanlış yönlendirmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-