eva 02

Uzman
Merhaba,

4 Aralık 2025 tarihinde Trendyol'dan bilgisayar topladım ve 10 gün kadar kullandım. Şu an bu bilgisayarın parçalarını keyfi olarak iade etmek istiyorum, edebilir miyim? Trendyol'dan satıcı yorumlarına baktığımda iadeleri sürekli reddettiğini yazmışlar. İadem büyük ihtimalle reddedilecek. Reddedildiğinde nasıl bir yol izlemeliyim?

Trendyol iade koşullarında bu yazıyor. THH başvurusu yapsam bundan dolayı reddedilir mi?

1765651298685.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şartsız nedensiz 14 gün olmadan iade edebilirsin, yazması bir şey değiştirmez ama tabii ki reddedip uzatacaklar. THH'ye başvururum diye tehdit etseniz bile adam et diyecek aylarca sürecek mahkeme kim uğraşır değil mi? Yani en azından İade talebi açın kanunen hâla hakkınız var.

Merhaba,

4 Aralık 2025 tarihinde Trendyol'dan bilgisayar topladım ve 10 gün kadar kullandım. Şu an bu bilgisayarın parçalarını keyfi olarak iade etmek istiyorum, edebilir miyim? Trendyol'dan satıcı yorumlarına baktığımda iadeleri sürekli reddettiğini yazmışlar. İadem büyük ihtimalle reddedilecek. Reddedildiğinde nasıl bir yol izlemeliyim?

Trendyol iade koşullarında bu yazıyor. THH başvurusu yapsam bundan dolayı reddedilir mi?

Eki Görüntüle 210412
Üstte arkadaşlar zaten cevabı vermiş ama birde ben ekleme yapayım, satıcı muhtemelen işi yokuşa sürecektir, sürersede trendyol buna hayır demez çünkü Trendyol hayatımda gördüğüm en berbat aracı firmalardan biri. Trendyol'dan teknolojik ürün alınmaz.