Olaya biraz geniş bakman lazım. Senin ihtiyacının olmaması başkalarının ihtiyacı olmayacağı anlamına gelmez. Forum yönetimi konuyu onaylayıp senin karşına çıkarttıysa, demek ki haber değeri olmayan, konusu açılamayacak bir mesele değil. O yüzden açılmasındaki amacı da çok sorgulamana gerek yok. Birisinin işine yarasa bile konu amacına ulaşmış oluyor.

Olaya biraz geniş bakman lazım. Senin ihtiyacının olmaması başkalarının ihtiyacı olmayacağı anlamına gelmez. Forum yönetimi konuyu onaylayıp senin karşına çıkarttıysa, demek ki haber değeri olmayan, konusu açılamayacak bir mesele değil. O yüzden açılmasındaki amacı da çok sorgulamana gerek yok. Birisinin işine yarasa bile konu amacına ulaşmış oluyor.
Dostum ürün zaten uzun zamandır Türkiye'de satışta olan bir ürün. Türkiye'ye ilk defa gelse anlayış gösteririm. Hayır indirimli fiyat olsa indirimli olduğu için paylaşmış derim, ama öyle de değil. Anlamsız, saçma bir konu olduğunu düşündüğüm için öyle bir yorum yaptım. Senin fikrine de saygı duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ürün zaten uzun zamandır Türkiye'de satışta olan bir ürün. Türkiye'ye ilk defa gelse anlayış gösteririm. Hayır indirimli fiyat olsa indirimli olduğu için paylaşmış derim ama öyle de değil. Anlamsız, saçma bir konu olduğunu düşündüğüm için öyle bir yorum yaptım, senin fikrine de saygı duyuyorum...

Merhaba, saçma değil konu onu bilesiniz.

Bu arada HDD iyiymiş. Güzel büyük bir depolama isteyenler için deva.

Son düzenleyen: Moderatör: