Benim SP Premium asla bitmez gibi, 2 yıldır kullanıyorum, hani ödüyorum ondan... bunu da alacağım ama.Spotify Premium bitince gec, ben o sekilde yapip 6 ay kullandim ve geri dondum Spotify'a. Ses kalitesi, lyrics arayuzu vs. olsun Apple Music cok daha ustun bence Android cihazda kullanmama ragmen fakat sarki oneri sistemi ve sosyallik tamamen berbat.
Ben zaten hep ayni sarkilari loop dinleyen birisiyim fakat 6 aydir neredeyse tek bir sarki bile kesfetmedim. Spotify'da otomatik onerilenlerden 10 saatte bir yeni sarki buluyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Bu fark yaratıyor, KZ kulaklıklarımla ben de çok fark gördüm ama dediğim gibi Apple'ın kendisi bile AirPods'larda lossless veremiyor sesi.
O yüzden pek fark oluşturmadı ben de ama bazı özel şarkılarda vs. lyrics arayüzü çok güzeldi telefonda.
Aac ile nasıl lossless versin. 1141KBPS'ye en yakın LDAC, lhdc ve aptx lossless var onlar da Apple'da yok. Adamlar hala aac ve sbc ile iş yapmaya çalışıyor BT ile.
Gerçi ses kartımda yine ldac desteği var telefon da android olunca deme keyfime.
Sosyallik kısmı Spotify'dan daha iyi bu arada.Ancak Türkmenistanda olan sosyal kısmı Türkiyede yok halaSpotify Premium bitince gec, ben o sekilde yapip 6 ay kullandim ve geri dondum Spotify'a. Ses kalitesi, lyrics arayuzu vs. olsun Apple Music cok daha ustun bence Android cihazda kullanmama ragmen fakat sarki oneri sistemi ve sosyallik tamamen berbat.
Ben zaten hep ayni sarkilari loop dinleyen birisiyim fakat 6 aydir neredeyse tek bir sarki bile kesfetmedim. Spotify'da otomatik onerilenlerden 10 saatte bir yeni sarki buluyorum.
batuhan02
Başarılı
4 ay diyor fakat kasım'dan itibaren ücret çekilecek diyor bu nasıl iş.
İşlemi tamamlayınca 1 ay daha uzadı tamamdır teşekkürler paylaşım için.
4 ay diyor fakat kasım'dan itibaren ücret çekilecek diyor bu nasıl iş.
İşlemi tamamlayınca 1 ay daha uzadı tamamdır teşekkürler paylaşım için.
Son düzenleme: