Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Physic

Üstün
Makaleler
26
Yer
Bartın, Türkiye
Selam dostlar, geçen Techolay'ın MT7921 ve diğer ağ kartlarıyla ilgili videoyu izlerken benim Victus'un içindeki ağ kartının da öyle olduğunu hatırladım ve aylardır bu sorunların benzerini yaşıyorum. İnternet ya çok dalgalıydı, ya çok yavaştı, ya da düzgündü ama sonra yavaşlıyordu. Geçen gün videodan sonra yaptığım araştırma sonucunda şu an çok stabil şekilde kullanabiliyorum dalgalanma neredeyse 0. nasıl yaptığımı anlatayım.

Aygıt Yöneticisi'nden ağ kartınızı seçin, oradan gelişmişe tıklayın. Gelişmiş menüsünden 802.11ax ile başlayan şeyi seçin, sonra sağdaki açılır menüden 1 değil 2 olanı yani 802.11ac olanı seçin ve kaydedin, Speedtest yaparak kontrol edebilirsiniz. Bende işe yaradı ve şu anda bağlantım gayet stabil.

Görselli anlatım:

1766419534564.webp

Intel ve Qualcomm şu an için en iyi 2 marka. Bunlardan birinin kartı ile değiştirin, keyfinize bakın.
Intel de çok iyi sayılmaz. I226-V, desktop tarafında şu an için en sorunlu kartlardan birisi. Hatta öyle ki bu kartı bulunduran anakartlara olan talep epey düşük.