Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selam arkadaşlar!

Kadınlar Günü yarın. Bu özel günü kutlamak ve Medium’da Türkçe içeriklerde “kadın” kelimesini öne çıkarmak için bir yazı etkinliği düzenliyorum. Bu etkinlik, kadınların hayatımızdaki yeri ve toplumdaki rolü hakkında yazmak için harika bir fırsat.

Etkinlik Detayları:
  • Tema: Kadınlar Günü
  • Kategori: Hikaye, deneme, şiir (Türkçe içerik)
  • Son Teslim Tarihi: 8-10 Mart 2024
  • Katılım Koşulları: Herkes katılabilir! Yazılarınızda “kadın” kelimesini kullanarak, kadınların yaşadıkları, başardıkları veya ilham verdikleri hikayeler anlatın.,
  • Platform: Medium, Türkçe Oku Yayını

Bu etkinlik, reklam veya ticari bir amaç taşımıyor, sadece yazarlarla ve okurlarla buluşarak, kadınların seslerini duyurmayı ve onların hikayelerini paylaşmayı hedefliyor. Katılarak bu güzel harekete destek olun ve kelimelerinizle fark yaratın!

Katılım için:
  • Medium hesabı oluşturun, varsa giriş yapın.
  • Bu linkten bana yazarlık başvurusu yapın.
  • Kabul edildiğinizde Medium'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir hikaye/blog yazısı yazın ve yayınımıza gönderin.
Dikkat: Medium'da hikayenizi yazarken şu anahtar kelimeleri kullanmanız zorunludur:
  • Kadın
  • Kadınlar Günü
  • Kadın Hakları
Kalan 2 anahtar kelimeyi siz seçebilirsiniz.

Amaç: Medium bildiğiniz gibi İngilizce içeriklerin ağırlıkta olduğu bir platform. Bunun da yanında Türkçe içerikler pek göz önüne çıkmıyor. Bu etkinlikte, hepimizin hikayesiyle Medium'da "kadın" anahtar kelimesi patlayacaktır. Kadınlar Günü özel etkinliğimizi düzenlemiş olacağız hem de ana amaç olarak Medium'da Türkçe hikaye artışında rol oynayacağız. Belki bazılarımız için bu önemsiz gelebilir. Ama ben Türkçe'nin güzel bir dil olduğunu ve bu şekilde, bu tarz yerlerde öne çıkması gerektiğini düşünüyorum.

Ek olarak not düşmek istiyorum. Bu reklam gibi gelebilir. Ama inanın bundan maddi kazancım yok. Yani siz benim yayında yazı yazdınız diye bana para gelmeyecek ya da maddi bir kazancım olmayacak. Zaten Türkçe Oku gibi yayınların temel amacı Medium'da Türkçe içeriklerin ön plana çıkması. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bırak 8 mart onların olsun kalan 364 gün bizim 😎(!)
Kadinlari seven biriyim yanlış anlaşılma olmasın diye belirtiyorum, arkadaşın açtığı hemen hemen bütün konular dahil şu özel günde bile o siteye yönlendirdiği ve reklam gibi gelebilir dediği için öyle bir mesaj attım.
Gündemden tabii ki faydalanması güzel ne olursa olsun ince bir düşünce ve emek harcadigi şeyin reklamını yapmakta hakkı, kimseye bir şey demiyorum.
Mesajıma tekrar baktım ve anlamsız boş bir mesaj oldugu kanaatine vardım.

Kadinlari seven biriyim yanlış anlaşılma olmasın diye belirtiyorum, arkadaşın açtığı hemen hemen bütün konular dahil şu özel günde bile o siteye yönlendirdiği ve reklam gibi gelebilir dediği için öyle bir mesaj attım.
Gündemden tabii ki faydalanması güzel ne olursa olsun ince bir düşünce ve emek harcadigi şeyin reklamını yapmakta hakkı, kimseye bir şey demiyorum.
Mesajıma tekrar baktım ve anlamsız boş bir mesaj oldugu kanaatine vardım.
Arada olur öyle bende bazen anlık gerginlik ile saçma mesajlar yazabiliyorum. Herkes gibi. Benim üstteki de zaten şaka amaçlı.

Ya onu bunu bırakın da yazmak isteyen yok mu Medium'a? :D

Ya niye kimse böyle bir şey için gelmiyor? Abi böylesine yeniliğe kapalı bir millet görmedim daha önce?

Son düzenleme: