Yeni switch taktım, eskisinin tırnağı kırıldı. Takılmaya engel mi ve garanti konusunda sorun olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki çalışmasında bir sorun olur mu?Kırmışsın garantisi olmaz tabi ki. Ama sadece o switch den vermezler.
Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Evet çıkmadı ya, tekliyor gibiydi sök tak yaptım düzeldi o da teşekkürler.
Hocam garanti derken klavye garantiden çıkar mı peki?Kırmışsın garantisi olmaz tabi ki. Ama sadece o switch den vermezler.
Şöyle çıkar, klavyeyi yenilemeyebilirler o switchi kırdığın için yani bunu bahane edebilirler. Ya da switchin yenisini istersen siz kırmışssınız müşteri hatası derler. Ama onun dışında başka bir switche veya başka bir şekilde bozulursa klavye kendi kendine o zaman bozulan bölgeyi veya durumu tamir ederler. Ama o switche dokunmazlar. Veya onu bahane ederek direkt dokunmayadabilirler.Evet çıkmadı ya, tekliyor gibiydi sök tak yaptım düzeldi o da teşekkürler.
Hocam garanti derken klavye garantiden çıkar mı peki?
Tamamdır teşekkürler.Şöyle çıkar, klavyeyi yenilemeyebilirler o switchi kırdığın için yani bunu bahane edebilirler. Ya da switchin yenisini istersen siz kırmışssınız müşteri hatası derler. Ama onun dışında başka bir switche veya başka bir şekilde bozulursa klavye kendi kendine o zaman bozulan bölgeyi veya durumu tamir ederler. Ama o switche dokunmazlar. Veya onu bahane ederek direkt dokunmayadabilirler.