Son zamanlarda bazı “haber kanalı” olduğunu iddia eden kurumlar var.
Melih'i, Yahudi olduğu için taşlıyorlar. Oysa adamın herhangi bir soykırım konusunda taraf tuttuğuna dair bir tutumu olmadı.
Madem öyle, o zaman tüm Sefarad Yahudilerini suçlayın; Can Bonomo da Sefarad Yahudisi.
Türkiye gündemi gerçekten kutuplaştırma üzerine kurulu.
Melih'i yakından takip etmesem de bu konuda onu destekliyorum.
X denen platform o kadar tehilkeli ki, Allah kimseyi oraya düşürmesin. Sözde kendini fenomen zanneden 2-3 dangalak bir algı başlatıyor, ne doğru ne yanlış bilmeden herkes hurrraaaa atlıyor olaya.
Adam Yahudi diye niye taşlıyorlar onu anlamadım? İnanç hoşgörü işi değil mi? Şu sırlar sosyal medyada keyifle izlediğim biri. İnancının bana bir zararı yok bir faydası yok. O taşlayan din tüccarları çok mu inançlı insanlar? Ya da bu adam Yahudiliği yaymaya mı çalışmış? Çok ilginç ya insanlar eli boşluktan ne yapacağını şaşırmış.
Antisemitizm bu ülkeye esas olarak gerici-dinci topluluklar tarafından aşılanıyor. İnsanları ve kitleleri düşmanlaştırmak bu çevreler için yeni bir şey değil. Geçmişe bakarsanız bunun örneklerini açıkça görürsünüz, mesela Madımak Oteli gibi bir rezalet ortada duruyor.
Adam Yahudi diye niye taşlıyorlar onu anlamadım? İnanç hoşgörü işi değil mi? Şu sırlar sosyal medyada keyifle izlediğim biri. İnancının bana bir zararı yok bir faydası yok. O taşlayan din tüccarları çok mu inançlı insanlar? Ya da bu adam Yahudiliği yaymaya mı çalışmış? Çok ilginç ya insanlar eli boşluktan ne yapacağını şaşırmış.