Melih Abuaf'a yapılan algı hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gustavo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 463
  • Etiketler Etiketler
    hakkında

gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Son zamanlarda bazı “haber kanalı” olduğunu iddia eden kurumlar var.

Melih'i, Yahudi olduğu için taşlıyorlar. Oysa adamın herhangi bir soykırım konusunda taraf tuttuğuna dair bir tutumu olmadı.
Madem öyle, o zaman tüm Sefarad Yahudilerini suçlayın; Can Bonomo da Sefarad Yahudisi.
Türkiye gündemi gerçekten kutuplaştırma üzerine kurulu.
Melih'i yakından takip etmesem de bu konuda onu destekliyorum.

Karaktersizin teki. Arkadaşının cenazesine gitmeyip galaya giden birisi. Üstüne konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Fırat Sobutay'da bir onun kadar öyle, kendisi CharmQuell ile röportaj yapacaktı daha sonra iptal etti sebebi de Melih ile arasını iyi tutmak için.

Son düzenleme:
X denen platform o kadar tehilkeli ki, Allah kimseyi oraya düşürmesin. Sözde kendini fenomen zanneden 2-3 dangalak bir algı başlatıyor, ne doğru ne yanlış bilmeden herkes hurrraaaa atlıyor olaya.

Adam Yahudi diye niye taşlıyorlar onu anlamadım? İnanç hoşgörü işi değil mi? Şu sırlar sosyal medyada keyifle izlediğim biri. İnancının bana bir zararı yok bir faydası yok. O taşlayan din tüccarları çok mu inançlı insanlar? Ya da bu adam Yahudiliği yaymaya mı çalışmış? Çok ilginç ya insanlar eli boşluktan ne yapacağını şaşırmış.

Şu ülkede ne kadar kazandığını söylemeyeceksin arkadaş. Adam kazancını söyledi, bir anda hedef hâline geldi.

Antisemitizm bu ülkeye esas olarak gerici-dinci topluluklar tarafından aşılanıyor. İnsanları ve kitleleri düşmanlaştırmak bu çevreler için yeni bir şey değil. Geçmişe bakarsanız bunun örneklerini açıkça görürsünüz, mesela Madımak Oteli gibi bir rezalet ortada duruyor.

S*yonist olduğu düşünülüyor sanırım belli kesimler tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…