keremzy Çalışkan Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 7 24 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Belleklerimde arıza olduğundan şüpheliydim, bilgisayarım donuyor ve mouse imlecimde gecikme oluyordu. Sonuçlar bunlar, iki buçuk saattir testi yapıyor. Daha beklemeli miyim? Yeni RAM almam mı gerek? 8+8 şeklinde kullanıyorum.
Arkadaşlar merhaba. Belleklerimde arıza olduğundan şüpheliydim, bilgisayarım donuyor ve mouse imlecimde gecikme oluyordu. Sonuçlar bunlar, iki buçuk saattir testi yapıyor. Daha beklemeli miyim? Yeni RAM almam mı gerek? 8+8 şeklinde kullanıyorum.
lazye Üstün Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 1.461 Makaleler 1 Çözümler 14 Beğeniler 839 24 Kasım 2024 #2 Değil hatalı RAM'lerin bir veya ikisi birden hatalı. Error sayısı 1 bile olmamalı beklemene gerek yok.
Değil hatalı RAM'lerin bir veya ikisi birden hatalı. Error sayısı 1 bile olmamalı beklemene gerek yok.
KS KS keremzy Çalışkan Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 17 Beğeniler 7 25 Kasım 2024 #3 lazye dedi: Değil hatalı RAM'lerin bir veya ikisi birden hatalı. Error sayısı 1 bile olmamalı beklemene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım bu da diğer RAM'im tek test ettim test tamamlanana kadar hata vermedi bunun ile aynı MHz CL değerlerini alırsam olur mu çünkü bu RAM artık satılmıyor diye biliyorum.
lazye dedi: Değil hatalı RAM'lerin bir veya ikisi birden hatalı. Error sayısı 1 bile olmamalı beklemene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım bu da diğer RAM'im tek test ettim test tamamlanana kadar hata vermedi bunun ile aynı MHz CL değerlerini alırsam olur mu çünkü bu RAM artık satılmıyor diye biliyorum.