Kişi kendi yapmadığı projeyi kendisine aitmiş gibi paylaşabilir, çok eski, güncellemediklerini paylaşabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Doğru, onu düşünemedim ben.Kişi kendi yapmadığı projeyi kendisine aitmiş gibi paylaşabilir, çok eski, güncellemediklerini paylaşabilir.
Bu arada yeni ürünler gelecek mi satış için?
SF26
Üstün
Umarım yakın vakitte üst segment bir mouse gelir de alma şansım olur. Şöyle Lamzu Thorn falan feci akar.
Rica ederiz hocam, forumu ilk actiginiz zaman uye oldugum tarihten beri burada cok guzel anilarim oldu, bu ortam icin de ben tesekkur ederim. Routerin ulastigini yayinda soylemistim zaten buradan da bir kez daha dogrulayayim.Daha önce de dediğimiz gibi her bir çözümün bedeli 15 TL. Bu bağlamda iki arkadaşımız çözümleri karşılığında Mercusys MR7070X ve Glorious Model D 2 PRO ürünlerini kargo dahil ücretsiz olarak edinmeyi başardılar. Kendilerini tebrik eder ve katkıları için teşekkür ederim.
Rehberde OpenWrt kurdugunuz cihazi gondermeniz cok tatli oldu, direkt SQM ayarlarimi da yaptim ve suan efsanevi bir bufferbloat sonucuna sahibim, tekrardan tesekkurler.
Skor:
SF26
Üstün
Rica ederiz hocam, forumu ilk actiginiz zaman uye oldugum tarihten beri burada cok guzel anilarim oldu, bu ortam icin de ben tesekkur ederim. Routerin ulastigini yayinda soylemistim zaten buradan da bir kez daha dogrulayayim.
Rehberde OpenWrt kurdugunuz cihazi gondermeniz cok tatli oldu, direkt SQM ayarlarimi da yaptim ve suan efsanevi bir bufferbloat sonucuna sahibim, tekrardan tesekkurler.
Skor:
Eki Görüntüle 173661