Rehber Mercusys MR70X OpenWrt Kurulumu

sipariş verdim gelince kurucam hocam teşekkürler
Piyasada satılan MR70Xler v2 çıkabiliyor. V2 çıkar ise eğer iade edin. V2 olana OpenWrt kurulmuyor çünkü donanım farklı, bilginize. MR70X V1 olması gerek kurulabilmesi için.

Bir de kurduktan sonra bufferbloat ayarlarını nasıl yapmamız gerek? Var mı rehber?
MR70X SQM kaldıracak bir SoC'a sahip değil. Özellikle de internetiniz 1000 Mbps ise. İnternet hızınız nedir ve hangi ISSyi kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:

Hocam, bu durumdan nasıl emin olacağız? Recep Baltaş Bey'in paylaştığı videonun altındaki linkten e-alışveriş sitesine yönlendirildiğimizde, aşağıdaki yorumlardan bir sürü bu soru var; çoğu satıcı V1, V2 vs. cevap vermiş. İnsan almaya çekiniyor. İade etme koşularında da "kullanılmaması gerekiyor" yazıyor ama kutunun üstünde yazmıyor ki bu durum mecburi bir şekilde açacağız kutuyu. Bu durumu nasıl çözülür, bir fikriniz var mı? Saygılarımla.

@Recep Baltaş hocam, uzun zamandır bende OpenWrt destekli bir router arıyordum ama karşıma v1, V2 gibi durumlardan dolayı hep almaktan vazgeçtim. Sonra bu videonuzu gördüm, aynı zamanda videonun altındaki linkten ürüne gittiğimde orada da alt yorumlarda V1 mi, V2 mi gibi yorumlar vardı ve çoğu satıcı v1, V2 bir de bilmiyoruz gibi yorumlara cevap verince ve sıkıntı ise iade etme koşullarında cihazın kullanılmadan iade kabulü istediği için tereddütte kaldım. Bu durumda ne yapabilirim? Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutuda yazıyor olması lazım zaten hocam, kutusunu açıp kullanmanıza gerek yok routerı. Direkt iade edersiniz uyumlu değilse.

Hepsiburada satıcısından alın v2 ise sıkıntısız iade edersiniz. Ben amazondan aldığım bu modeli openwrt kurduktan sonra brick ettim buna rağmen amazon ürünü iade aldı. Amazonda satılan v1.20 idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…