Gökhan5255

Gelişen
Mercusys MR70X'e OpenWrt yükledim ancak performansını beğenmedim. Cihazı iade etmek istiyorum ancak stok kendi yazılımına nasıl döneceğim? Aranızda yapıp deneyen var mı?

Başarı oranı düşük diyorlar, lütfen bilgili arkadaşlar yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarı oranı düşük lafı biraz kulaktan dolma. MR70X'te OpenWrt'den stok yazılıma dönülüyor, benzerini yapan çok kişi var. Olay yöntem değil, insanların yanlış yapması.

Genelde yanlış Firmware indiriliyor, dosya adı yanlış veriliyor ya da PC'ye IP ayarlanmıyor. Sonra olmuyor abi oluyor.
En temiz yol tftp ile dönmek. Brick falan değilse gayet düz işlem. Reset'e basılı tut, Router'ı aç, doğru isimde mercusys.
Firmware'i çekiyor zaten. Bu yöntemle dönen çok.

Başarı oranı düşük lafı biraz kulaktan dolma. MR70X'te OpenWrt'den stok yazılıma dönülüyor, benzerini yapan çok kişi var. Olay yöntem değil, insanların yanlış yapması.

Genelde yanlış Firmware indiriliyor, dosya adı yanlış veriliyor ya da PC'ye IP ayarlanmıyor. Sonra olmuyor abi oluyor.
En temiz yol tftp ile dönmek. Brick falan değilse gayet düz işlem. Reset'e basılı tut, Router'ı aç, doğru isimde mercusys.

Kendisi ben yazılım yüklemeden döner mi? TFTP yapınca?

Satın aldım ancak V2 geldi, V1 piyasada bulunmuyor galiba.

Yardım eder misin? MR70X aldım ikinci el v1.20 cihaz, ilk aldığım haliyle brick olmuş galiba. Fişi takınca bir saniye kırmızı yanıyor, sonra sarı oluyor, daha tepki vermiyor. Wi-Fi açılmıyor, cihaz Ethernet ile bağlanınca bağlanmıyor, reset tuşuna hiçbir tepki vermiyor. Her şeyi denedim, PC IP verdim, boot sekmesine girdi, 2 sürüm bu versiyonda ikisini de denedim ancak cihaz cevap vermiyor. Ne yapmalıyım? TFTP deneyeceğim ancak umutsuzum, cihaz çöp galiba. Ancak PC'den komut istemi ile ping ve bağlantı testi yaptığımda sorunsuz tepki veriyor, sanki bitkisel hayatta yaşıyor ama çalışmıyor. Başka çözüm var mı yoksa iade edeyim.

IMG_20260309_153345.webp
IMG_20260309_222459.webp
IMG_20260309_222259.webp
Screenshot_20260309_230503_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.webp