GToRcN07

Gelişen
Merhaba. Kendime daha yeni bir router satın aldım. Bu routerı OpenWrt yüklemek ve zapret gibi DPI uygulamarını kullanmak için almıştım. Fakat router normal kurulumu sonrası OpenWrt kurulumunuda bitirdikten sonra bazı ayarların ben çalışmadığını fark ettim. Bu sebeple router Software'ini tekrardan kurarak belki sıfırdan başlasam düzelir düşüncesiyle tekrardan OpenWrt kurulumu yaptım. Kurulum esnasında bekleme yaklaşık olarak 10 dakika boyunca durunca ve herhangi bir şey olmayınca ben de farklı bir sekme üzerinden 192.168.1.1 adresine girmeyi denedim fakat hiçbir şekilde sayfa açılmıyordu.

Modemime ONT cihazı bağlı ve ekstradan anakartıma lan kablosu ile bağlı sanırım. Dediğim gibi güncelleme esnasında modemin OS'ini sildim ve bozdum. Bu OS nasıl düzeltilir veya modemin eski OS'i nasıl tekrar yüklenir? Bir yolu var mı varsa nasıl?

ApplicationFrameHost_6hppZmW5lq.webp

chrome_nXT8jJcEfA.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehberde birçok farklı yöntem ve birçok farklı terim üzerinden verilmiş tam olarak benim algılayamadığım şeyler. Acaba rica etsem benim için en iyi çözümü söyleyebilir misiniz? Bu arada çok nadiren sistemin default gateaway IP'sini kendim elle ayarladığımda nadiren mercysys boot ekranına geliyorum. Bu ekranda bana Firmware seçmemi söylüyor yaklaşık olarak 5 adet versiyonunda bunu denedim hepsinde de %100'e ulaştığında tekrardan OpenWrt uzantılı 192.168.1.1 adresine atıyor. Ekstradan acaba hiç uğraşmadan garantiye göndermem daha mantıklı olur mu? Not: Ürünü daha bugün satın aldım :)

Son düzenleyen: Moderatör: