D Dennlift Üyecik Katılım 12 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 12 Ağustos 2025 #11 Merhabalar, benim de cihazım brick oldu yardımcı olma şansınız var mı?
prime Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 444 Çözümler 3 Beğeniler 275 12 Ağustos 2025 #12 Dennlift dedi: Merhabalar, benim de cihazım brick oldu yardımcı olma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Üstte konuştuğumuz mesajları inceleyin. Yapamadıysanız iade/servise gönderin.
Dennlift dedi: Merhabalar, benim de cihazım brick oldu yardımcı olma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Üstte konuştuğumuz mesajları inceleyin. Yapamadıysanız iade/servise gönderin.
B blackeagle Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Beğeniler 3 16 Eylül 2025 #13 prime dedi: Üstte konuştuğumuz mesajları inceleyin. Yapamadıysanız iade/servise gönderin. Genişletmek için tıkla... OpenWRT factory firmware yüklerken MR70X brick oldu. TFRP ile de yapamadım. Garantiye veya servise yollasam hallederler mi?
prime dedi: Üstte konuştuğumuz mesajları inceleyin. Yapamadıysanız iade/servise gönderin. Genişletmek için tıkla... OpenWRT factory firmware yüklerken MR70X brick oldu. TFRP ile de yapamadım. Garantiye veya servise yollasam hallederler mi?