Hepsiburada üzerinden Mercusys MR90X siparişi verdim. Ürün açıklamasında donanım versiyonu belirtilmemiş; v1.0 mı yoksa v1.2 mi geleceği belirsiz.
OpenWrt forumlarında v1.2 için başarılı kurulumlar yapıldığını gördüm, ancak süreç v1.0’a göre daha karmaşık ve riskli görünüyor. Brick olasılığı nedeniyle dikkatli ilerlemek istiyorum.
Bu cihazı Hepsiburada’dan alan varsa, gelen sürüm bilgisini paylaşabilir mi? Ayrıca bu cihaza OpenWrt kurmuş kullanıcıların tecrübelerini ve önerilerini öğrenmek isterim.
V1.0 ile donanımsal olarak aynı olsalar da, V1.2 sürümünde yazılımsal bazı farklar var. Özellikle U-Boot yapısı ve flash düzeni nedeniyle OpenWrt kurulumu için ekstra adımlar gerekiyor. Forumdaki mesajda bu farklara göre izlenmesi gereken yol detaylı şekilde anlatılmış.
Ancak daha önce bu tarz işlemler konusunda bir tecrübem olmadığı için adımları birebir uygularken hata yapmaktan çekiniyorum. Bu yüzden tecrübeli arkadaşların yönlendirmesine ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
V1.2 versiyonunu bugün teslim aldım. Umarım acı ve ızdırap dolu bir süreç olmaz
Selam , açıkcası OpenWrt kuracak zamanı hala bulamadım ama bu haftasonu kurmayı planlıyorum. Güvenli olduğunu düşündüğüm bir kurulum şeması hazırladım. Sonuçlarını paylaşacağım.
Selam, açıkçası OpenWrt kuracak zamanı hala bulamadım ama bu hafta sonu kurmayı planlıyorum. Güvenli olduğunu düşündüğüm bir kurulum şeması hazırladım. Sonuçlarını paylaşacağım.
Selam , açıkcası OpenWrt kuracak zamanı hala bulamadım ama bu haftasonu kurmayı planlıyorum. Güvenli olduğunu düşündüğüm bir kurulum şeması hazırladım. Sonuçlarını paylaşacağım.
Merhaba, forumdan bir hocamın desteği ile kurulum yaptık ama, cihaz brick oldu. Servis tarafından değiştirildi ama, değişimden gelen cihazı açma fırsatı bile bulamadım. 1.5 aydır yurtdışındayım. Döndüğümde tekrar deneyeceğim.