Senqaii

Başarılı
Makaleler
1
Hepsiburada üzerinden Mercusys MR90X siparişi verdim. Ürün açıklamasında donanım versiyonu belirtilmemiş; v1.0 mı yoksa v1.2 mi geleceği belirsiz.

OpenWrt forumlarında v1.2 için başarılı kurulumlar yapıldığını gördüm, ancak süreç v1.0’a göre daha karmaşık ve riskli görünüyor. Brick olasılığı nedeniyle dikkatli ilerlemek istiyorum.

Bu cihazı Hepsiburada’dan alan varsa, gelen sürüm bilgisini paylaşabilir mi? Ayrıca bu cihaza OpenWrt kurmuş kullanıcıların tecrübelerini ve önerilerini öğrenmek isterim.

Teşekkürler.

1 ve 1.2 sürümlerinde yazılım ve donanım değişikliği olmadığı söyleniyor Rus forumlarında. Sadece duvara bağlantı için delikler açılmış.

Son düzenleme:
1 ve 1.2 sürümlerinde yazılım ve donanım değişikliği olmadığı söyleniyor Rus forumlarında. Sadece duvara bağlantı için delikler açılmış.
Ben de bu linkten gördüm:

V1.0 ile donanımsal olarak aynı olsalar da, V1.2 sürümünde yazılımsal bazı farklar var. Özellikle U-Boot yapısı ve flash düzeni nedeniyle OpenWrt kurulumu için ekstra adımlar gerekiyor. Forumdaki mesajda bu farklara göre izlenmesi gereken yol detaylı şekilde anlatılmış.

Ancak daha önce bu tarz işlemler konusunda bir tecrübem olmadığı için adımları birebir uygularken hata yapmaktan çekiniyorum. Bu yüzden tecrübeli arkadaşların yönlendirmesine ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

V1.2 versiyonunu bugün teslim aldım. Umarım acı ve ızdırap dolu bir süreç olmaz 😅

Son düzenleme:
Selamlar hocam, ne yaptınız acaba
Selam , açıkcası OpenWrt kuracak zamanı hala bulamadım ama bu haftasonu kurmayı planlıyorum. Güvenli olduğunu düşündüğüm bir kurulum şeması hazırladım. Sonuçlarını paylaşacağım.

Forumda yardımcı olacak kimse yok mu ? 😅

Son düzenleme: