Merhaba, şu an Türk Telekom Fiber modemin yanında Mercusys MR60X kullanıyorum. Fakat memnun değilim. Evde 12 adet cihaz kablosuz bağlı ve herhangi bir oyun yüklemesi ya da güncellemesi sırasında akıllı TV'de YouTube dahi açmıyor. Cihazın arayüzü dahi açılmıyor. Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum fakat OpenWrt kurulumu yapmadan (bu işlerden anlamıyorum) stok firmware ile kablosuz olarak verimli kullanabilir miyim? Tavsiye eder misiniz?
Cihazı çok öven arkadaşlar övmeyin bence. MR90X aldım. Alıntıda bahsettiğim bilgisayarda oyun yüklerken ya da oyun güncellemesi yaparken yaşadığım akıllı tv de youtube açılmama sorununu bu cihazda da yaşıyorum. Oyun yüklemesi sırasında akıllı tvnin internet nimetlerinden faydalanamıyorsunuz. Yükleme bitecek tv yi öyle kullanmaya başlayacaksınız tavsiye etmiyorum.
Cihazı çok öven arkadaşlar övmeyin bence. MR90X aldım. Alıntıda bahsettiğim bilgisayarda oyun yüklerken ya da oyun güncellemesi yaparken yaşadığım akıllı tv de youtube açılmama sorununu bu cihazda da yaşıyorum. Oyun yüklemesi sırasında akıllı tvnin internet nimetlerinden faydalanamıyorsunuz. Yükleme bitecek tv yi öyle kullanmaya başlayacaksınız tavsiye etmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: