manytools Çalışkan Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 66 Beğeniler 17 5 Temmuz 2025 #1 Hocam merhaba, süreç nasıl işledi sizin için? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2025
B blackrock Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 16 5 Temmuz 2025 #2 manytools dedi: Hocam merhaba, süreç nasıl işledi sizin için? Genişletmek için tıkla... Yükleyemediyseniz size yardımcı olabilirim ben aynı routerı aldım. Openwrt kurdum tekrar stok orjinal firmware sıkıntısız dönüş yaptım
manytools dedi: Hocam merhaba, süreç nasıl işledi sizin için? Genişletmek için tıkla... Yükleyemediyseniz size yardımcı olabilirim ben aynı routerı aldım. Openwrt kurdum tekrar stok orjinal firmware sıkıntısız dönüş yaptım
KS KS manytools Çalışkan Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 66 Beğeniler 17 5 Temmuz 2025 #3 blackrock dedi: Yükleyemediyseniz size yardımcı olabilirim ben aynı routerı aldım. Openwrt kurdum tekrar stok orjinal firmware sıkıntısız dönüş yaptım Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef brickledim cihazı ve stock firmware i kabul etmiyor.
blackrock dedi: Yükleyemediyseniz size yardımcı olabilirim ben aynı routerı aldım. Openwrt kurdum tekrar stok orjinal firmware sıkıntısız dönüş yaptım Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef brickledim cihazı ve stock firmware i kabul etmiyor.
B blackrock Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 16 5 Temmuz 2025 #4 manytools dedi: Hocam maalesef brickledim cihazı ve stock firmware i kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Stock firmware nasıl yüklemeye çalışıyorsunuz?
manytools dedi: Hocam maalesef brickledim cihazı ve stock firmware i kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Stock firmware nasıl yüklemeye çalışıyorsunuz?
KS KS manytools Çalışkan Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 66 Beğeniler 17 5 Temmuz 2025 #5 blackrock dedi: Stock firmware nasıl yüklemeye çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Recovery mode ile, %30-40 gibi router kapanıyor ve işlem başarısız oluyor.
blackrock dedi: Stock firmware nasıl yüklemeye çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Recovery mode ile, %30-40 gibi router kapanıyor ve işlem başarısız oluyor.
B blackrock Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 16 6 Temmuz 2025 #6 manytools dedi: Recovery mode ile, %30-40 gibi router kapanıyor ve işlem başarısız oluyor. Genişletmek için tıkla... anladım o zaman servise gönderin
manytools dedi: Recovery mode ile, %30-40 gibi router kapanıyor ve işlem başarısız oluyor. Genişletmek için tıkla... anladım o zaman servise gönderin