Liberteen 63

Üstün
Yer
China
Herkese merhaba. 👋

Technopat Sosyal'den geliyorum. Sayın Recep Baltaş'ın ayrılmasından sonra tesadüfen burayı keşfettim (bugün) ve hemen bir hesap oluşturmalıyım dedim. Recep Baltaş'ın videolarından az şey öğrenmedik yıllarca.

Kendisi artık Technopat ile birlikte ilerlemediği için, Sayın Baltaş'tan kopmamak adına Techolay üzerinden Sosyal'e devam etmek istedim.

Herkese iyi sosyaller dilerim, umarım güzel bir platform olmuştur burası, ileride de gelişmeye devam eder hep.

CLjpg.webp

Herkese merhaba. 👋

Technopat Sosyal'den geliyorum. Sayın Recep Baltaş'ın ayrılmasından sonra tesadüfen burayı keşfettim (bugün) ve hemen bir hesap oluşturmalıyım dedim. Recep Baltaş'ın videolarından az şey öğrenmedik yıllarca.

Kendisi artık Technopat ile birlikte ilerlemediği için, Sayın Baltaş'tan kopmamak adına Techolay üzerinden Sosyal'e devam etmek istedim.

Herkese iyi sosyaller dilerim, umarım güzel bir platform olmuştur burası, ileride de gelişmeye devam eder hep.

Hoş geldiniz hocam umarım buraları seversiniz.
(Sevmeyeceğinizi sanmıyorum :).)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. 👋

Kendisi artık Technopat ile birlikte ilerlemediği için, sayın baltaş'tan kopmamak adına Techolay üzerinden Sosyal'e devam etmek istedim.

Hoş geldin! Hayırlı cumalar!

100 mesaja sahip olmanız gerekiyor.

80 mesajı olan bazı kişilerde görmüştüm. Galiba süreye bağlı.