Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi 90
Bilgin
Mert Hoca'da var vdk ama temel lazım. 345 boykot hocam, direkt Mert Hoca olarak set şeklinde ilerleyin. Tablet varsa PDF olarak da inidirebilirsiniz.
Mert Hoca ile ilerleyeceksen onun soru bankasını alman iyi olur. Ama yandan 345'i de götürsen tadından yenmez. Güzel kaynak.
345 neden boykot? Bu arada Mert Hoca'nın kitabı kaliteli, alınır; VDD'si var.Mert Hoca'da var vdk ama temel lazım. 345 boykot hocam, direkt Mert Hoca olarak set şeklinde ilerleyin. Tablet varsa PDF olarak da inidirebilirsiniz.
BirForumcuKişi 90
Bilgin
345 neden boykot? Bu arada Mert Hoca'nın kitabı kaliteli, alınır; VDD'si var.
345 BOYKOT | DonanımHaber Forum
ben böyle bir yayını ancak p*ften çözerim beler
Captain Skriniar 90
Üstün
Her ikisi de kaliteli sorular içerir. Eğer ikisini de alırsan muazzam olur. Almazsan da Mert Hoca'dan ilerle derim. Ders anlatımı gayet güzel sıkıcı değil.
Nuvxhlm 2
Çalışkan
mert hocanın kitabına başladım çoktan vddyi aldığımda soru bankasını almamıştım insanlarda 345i öneriyor ösym'ye en yakın diyeMert Hoca ile ilerleyeceksen onun soru bankasını alman iyi olur. Ama yandan 345'i de götürsen tadından yenmez. Güzel kaynak.
Sahsen ben 345 cozuyorum ama yayinevine kazandirmamak acisindan pdf'ten cozuyorum. İyidir ancak boykot olduğundan dolayı Mert Hoca'nın kitabını alırsan daha iyi olur. Mert Hoca'nın kitabı biraz zor gelebilir bu arada temelin iyi değilse.
Nuvxhlm 2
Çalışkan
Bu ne olacak, Mert Hoca da boykot.Sahsen ben 345 cozuyorum ama yayinevine kazandirmamak acisindan pdf'ten cozuyorum. İyidir ancak boykot olduğundan dolayı Mert Hoca'nın kitabını alırsan daha iyi olur. Mert Hoca'nın kitabı biraz zor gelebilir bu arada temelin iyi değilse.
Son düzenleyen: Moderatör: