Bu ilanın sahibi. İtemsatış üzerinde diğer satıcılara göre zaten puanı bir tık düşük.

Bu ilanın fiyatını görüyorsunuz zaten. Bilinen 3 kişi bu fiyata satıyor, ben de rastgele birisinden 30 sefer satın aldım. Açıklamada "7/24 sipariş verebilirsiniz; SMS gelir ve hemen teslim ederiz." yazıyor.

Satın aldıktan sonraki gün kendisine yazdım bugün teslim edilsin artık diye. Kendisi de "Sıraya aldım, 3000 Robux olduğundan geç teslim edilir." yazdı. Tamam sıkıntı yok, bugün teslim edilsin de sorun değil dedim; çünkü sipariş artık otomatik onaylanacaktı, o kadar uzun sürdü.

3. gün yazınca pisleşmeye başladı. Eklerde görünüyor zaten, fazla uzatmayayım. İlan değerlendirme kısmına da yorumumu yaptım. Siz siz olun, buradan alışveriş yapmayın. Desteğe yazdım, satıcıya tanınan 24 saat süre içerisinde benim sorunumu çözmezse İtemsatış ilgilenecekmiş. Hatta onu da bekletiyor arkadaş. Desteğe 16 saat önce yazdım ama satıcıda tık yok.

Ekran görüntüsü 2025-10-19 225608.webp

Ekran görüntüsü 2025-10-19 225620.webp

Ekran görüntüsü 2025-10-19 225629.webp

Ekran görüntüsü 2025-10-19 225633.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neden toplu aldınız anlamadım. Bazı kişiler zaten özel ilan açabiliyor. Oradan alabilirdiniz. Ayrıca teslim edilmediyse ilan(lar)ı onaylamayın. Bu hareketiniz biraz garip olmuş.

Ben onaylamadım hocam. 24 saat içinde onaylanmazsa otomatik onaylanıyor. Toplu almamın sebebi de arkadaş özel ilan açmadı bende fazla beklememek için toplu aldım ama destek ile görüştüm 8 saat içinde satıcı yazmazsa iademi sağlayacaklar.

Yani sorunu halletim ama başkası mağdur olmasın diye açtım konuyu teşekkürler herkese.

Sorun halloldu satıcı 1 saat kala paramı iade etti utanmadan yorumumu silmemi istedi silmezsemde kendisi sildirirmiş.

Son düzenleme:
Ben onaylamadım hocam. 24 saat içinde onaylanmazsa otomatik onaylanıyor. Toplu almamın sebebi de arkadaş özel ilan açmadı bende fazla beklememek için toplu aldım ama destek ile görüştüm 8 saat içinde satıcı yazmazsa iademi sağlayacaklar.

Yani sorunu halletim ama başkası mağdur olmasın diye açtım konuyu teşekkürler herkese.

Sorun halloldu satıcı 1 saat kala paramı iade etti utanmadan yorumumu silmemi istedi silmezsemde kendisi sildirirmiş.
Ben de İtemsatış'tan çok alışveriş yapıyorum hocam kendi deneyimlerimi yazayım. Satıcılara dikkat etmek gerekiyor, ilk alışverişte yorumlarına bak sonra satıcıya ürünü almadan önce mesaj at. Sana ne kadar süre içerisinde cevap veriyor. Daha sonra aldığın ürünün varsa teslimat sürelerini kontrol et veya satıcıdan bilgi al. Bu tarz Robux vs. anlık veya birkaç saat içinde teslim edilebilen ürünler. Satıcının teslimat için 24 saat süresi var eğer bu süre içerisinde teslim etmezse direkt siparişi reddet. Siparişi istemediğini ve iptal edilmesini söylersen satıcı ürünü sana zorla teslim edemez. İtemsatış bu konuda çok katı ve dikkat ediyor. Tekrardan geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör: