Merhaba. Technopat Sosyal'de devam eden mesaj düzenleme süresinin sınırlı oluşu çok gıcık eden bir durumdu. En azından benim için, sizler ne düşünüyorsunuz bilemem. Ancak aynı sorun, Techolay'da da devam ediyor. Bir fark yaratalım ve mesajlarımızı dilediğimiz zaman düzenleme şansımız olsun. Ben bir yerde Türkçe yazım hatası yapmışım mesela, şu an bunu düzeltemiyorum. Düzelttirmek için ha bire kendi mesajımızı rapor mu edelim yoksa dilediğimiz zaman mesajımızı düzeltme şansımız mı olsun? Hangisi daha mantıklı geliyor arkadaşlar?
Mesaj düzenlemedeki süre sınırı olayı zaten sadece Technopat ve Techolay'da var diye biliyorum. Bunun dışında hiçbir forumda böyle bir şeye rastlamadım. Peki ya siz?
Dediğim gibi konu ve mesaj düzenleme süre sınırı kaldırılsın. Mesaj değiştirme geçmişine yetkililer ulaşabilir. Trollük veya kötüye kullanım olursa, rapor edebilirsiniz. Rapor edilen değiştirilmiş mesaj veya konu, yetkililer tarafından incelenebilir ve geçmişi görüntüleyebilirler.
Merhaba, mesajın düzenleme süresi sınırsız olursa üyeler mesajını aynen şu şekle sokar:
İnsanlar yaşadığı problemleri çözdükten sonra konuyu anlattığı yazıyı siler ve tamamen farklı bir hâl alır durum. Ayrıca geçmişe döndürmeyle de moderatörleri yormaya lüzum yok. İşin aslı gelecekte konu düzenleme izni alınmasına ilişkin sistemi entegre edebiliriz fakat hiçbir zaman tüm mesajları her daim düzenleme yetkisi gibi bir yetki verilemez. Bundan ötürü bu öneri hiçbir şekilde uygulamaya geçirilemez, bilginize. Yalnızca izin talebi sistemi gelirse o durumlarda düzenleyebilirsiniz, daha fazlası olamaz.
İnsanlar yaşadığı problemleri çözdükten sonra konuyu anlattığı yazıyı siler ve tamamen farklı bir hâl alır durum. Ayrıca geçmişe döndürmeyle de moderatörleri yormaya lüzum yok. İşin aslı gelecekte konu düzenleme izni alınmasına ilişkin sistemi entegre edebiliriz fakat hiçbir zaman tüm mesajları her daim düzenleme yetkisi gibi bir yetki verilemez. Bundan ötürü bu öneri hiçbir şekilde uygulamaya geçirilemez, bilginize. Yalnızca izin talebi sistemi gelirse o durumlarda düzenleyebilirsiniz, daha fazlası olamaz.
Aynı zamanda bunun için de yazım denetimi sistemini kullanabilirsiniz. Genel hatalar için fazlasıyla yeterli kendileri
Biraz da sizin dikkatinizi vermeniz gerek tabii buna, neticede belli bir süre boyunca mesajlarınızı düzenleyebiliyorsunuz. Bunu da göz ardı etmemek lazım.
Aynı zamanda bunun için de yazım denetimi sistemini kullanabilirsiniz. Genel hatalar için fazlasıyla yeterli kendileri
Biraz da sizin dikkatinizi vermeniz gerek tabii buna, neticede belli bir süre boyunca mesajlarınızı düzenleyebiliyorsunuz. Bunu da göz ardı etmemek lazım.
60 dakikanın fazlasıyla yeterli olduğuna inanmaktayım. Yazım hatanızı fark etmeniz ve düzeltmeniz için oldukça yeterli bir süre kanımca.