Planlanmıyor Mesajımızı düzenleme süresi sınırsız olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 439
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 766
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

439

Becerikli
Makaleler
1
Merhaba. Technopat Sosyal'de devam eden mesaj düzenleme süresinin sınırlı oluşu çok gıcık eden bir durumdu. En azından benim için, sizler ne düşünüyorsunuz bilemem. Ancak aynı sorun, Techolay'da da devam ediyor. Bir fark yaratalım ve mesajlarımızı dilediğimiz zaman düzenleme şansımız olsun. Ben bir yerde Türkçe yazım hatası yapmışım mesela, şu an bunu düzeltemiyorum. Düzelttirmek için ha bire kendi mesajımızı rapor mu edelim yoksa dilediğimiz zaman mesajımızı düzeltme şansımız mı olsun? Hangisi daha mantıklı geliyor arkadaşlar?

Mesaj düzenlemedeki süre sınırı olayı zaten sadece Technopat ve Techolay'da var diye biliyorum. Bunun dışında hiçbir forumda böyle bir şeye rastlamadım. Peki ya siz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -13 Eksi
Bu arada çok iyi düzeltmiyor, yanlış harf yazıldığında veya çok yazıldığında düzeltmiyor.
Bu söylediklerinizi yapabilen bir sistem tasarlamak/entegre etmek çok daha zor olabilir. Denetim aracını kullandıktan sonra kesinlikle direksiyonu elimize almamız gerekiyor

Mesaj düzenleme süresi sınırsız olsun da sonra forumda bilgi kalmasın, değil mi? Her foruma gıcık kapan ya da sinir olan, gideceğinde forumdaki bilgileri de silip gider. Bunu mu istiyorsunuz? Gelmemeli kesinlikle ki planlanmıyor olarak işaretlenmiş zaten.

Bence rapor etmek zaten bunun için var ama bu özellik gelecekse de mesaja alıntı yapılmadıysa mesajı silme veya konuyu silme de gelmeli.

İfadeler: 439
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…