Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Geraltın kılıcı 88
Üstün
Mesh mi hatırlamıyorum. Ancak kaliteli kasa.Aklıma en çok yatan Dark diaomond Pro mesh kasa oldu. 1-2K bütçe aralığında önerileriniz nedir?
Bitfenix Nova Mesh bende var. Malzeme kalitesi iyi olsa da ufak bir kasa. Üstte 240mm sıvı soğutma, ATX anakart ve 3 fanlı ekran kartı olan sistemi sığdırdık ama gerçekten de zorlandık. @Mithat Berhan hocamız da şahittir. Dark GT Pro da buna benzer gibime geldi. Linkteki Zoko Amiral bile bunlardan büyük bir kasa. Elbette örnek olarak attım. İllaki alması için değil.
Benim söylediğim (Dark Diaomond Pro Mesh) hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatı oldukça iyi.
RGB fanları var. Yani aynı özellikte en az 15-20 tane kasa var hocam. Fiyatı normal yani. Ayrıca benim kullandığım kasayı tavsiye edebilirim size: Bitfenix Enso Mesh ESM-150-KKWGK 4 ARGB Fan Mid Tower Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
E-ATX bir kasa. Hava akışı çok iyi ve şık duruyor.
MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!