ayanokoji

Becerikli
Meslek lisesine gitmiş veya liseye ve deneyim edinmiş kişilerden yaptığı için pişman oldunuz? İyi ki yaptım dediği şeyler neler? Lise hayatına geri başlasa neleri değiştirirdi? Neleri başka türlü yapardı? Bu tarz soruların cevaplarını sizin tecrübelerinize içten samimiyetle güvenerek rica ediyorum. (Benim Teknik Anadolu ama devasa fark yoktur diye tahmin ediyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar geri donsem elektrik okurdum. Is cok fazla ve her hafta kamu icin ilan aciliyor. Hiç olmasa ozel sektor ayrica cok fazla eleman aliyor elektrik icin. Kisa yoldan duzenli isim olurdu. Bilgisayar okudum pismanim cunku bilgisayari her turlu kendi basima ogrenirdim. Hayatimin yaptigi en buyuk hata buydu.

Ben ATP programından mezun oldum bu sene. İlgim hiç yoktu, nefret ede ede, her sabah lanet okuya okuya gittim. İlgi alanımda hedefime ulaşmak için çok iyi bir itici güç oldu hedefimi de geçtim. İlgin varsa, özellikle projelere ve yarışma takımlarına katılıp meslek hocalarınla aranı iyi tut. İlgin yoksa da ya kurtul ya da nefreti itici güce çevir. Ben kendi açımdan direkt gitmezdim, öğrenci kalitesi vasattı, ilgim yoktu vs. gibi sebeplerle.

Meslek lisesine gitmiş veya liseye ve deneyim edinmiş kişilerden yaptığı için pişman oldunuz? İyi ki yaptım dediği şeyler neler? Lise hayatına geri başlasa neleri değiştirirdi? Neleri başka türlü yapardı? Bu tarz soruların cevaplarını sizin tecrübelerinize içten samimiyetle güvenerek rica ediyorum. (benim teknik Anadolu ama devasa fark yoktur diye tahmin ediyorum.)

Erkeklerin çok olduğu liseye benim gibi erkek ortamı sarar deyip gitme sarmıyor. Gittiğim lisede 4 kız vardı sonra bıraktım. Bu sene inşallah kızların ağırlıkta olduğu liseye gideceğim.