Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EgeTekin

Çalışkan
Yer
Maltepe / Istanbul
Merhaba, konu başlığında okuduğunuz gibi böyle bir sorunum var: Cloudflare WARP kullanırken Discord'a girdiğimde mesajlar okunabiliyorken, split tunneling ile sadece Discord'u tünellediğimde "messages failed to load" hatası alıyorum. Bu hatayı aldıktan sonra Cloudflare'ın kendi sitesinden Application Library kısmından Discord'u direkt ekledim, fakat hâlâ "messages failed to load" hatası alıyorum. Acaba ayarlarda mı bir hata yaptım, bilmiyorum; bu yüzden sizden destek rica etmek amacıyla buradayım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot 2026-03-19 162807.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloudflare Zero Trust Kullaniyorum

Sizin altyapınız nasıl? Benim acayip kötü ama bir lag yok.
Nasildan kast ettiginiz saglayici ise Turkcell Superonline.

Bunla birlikte SplitWire daki butun elementleri de denedim fakat hepsinde ayni sonucu aldim

Zero trustta yaptığın ayarlarda sıkıntı olabilir IP adresi domain falan belirttiğin yerlerde eksiklik olabilir.

Goodbyedpi harici, sistemi etkilemeyen DPI çözümleri var. İstersen onlara yönlendirebilirim. Veya yine WARP kullanıp split tunnel yapabileceğin başka bir yöntem söyleyebilirim.

Video icin tesekkurler fakat buradaki maddeler benim durumumu etkilemiyor

Cloudflare kullanmamin sebeplerinden bir kaci
1. Internet hizimi etkilemeden uygulama (domain/ip) bazli vpn kullanmak istiyorum
2. WireSock ile sadece discord icin tunelleme yaptigimda yine butun bilgisayarimi etkiliyor
3. Bahsedilen diger discorda girme yontemleri ya calismiyor ya da online oyunlarda (mesela valorant) ping spikelanmalarina sebep oluyor

Zero Trust'ta yaptığın ayarlarda sıkıntı olabilir IP adresi domain falan belirttiğin yerlerde eksiklik olabilir.

GoodbyeDPI harici, sistemi etkilemeyen DPI çözümleri var. İstersen onlara yönlendirebilirim. Veya yine WARP kullanıp split tunnel yapabileceğin başka bir yöntem söyleyebilirim.

Yaklaşık 1 haftadır nasıl en iyi şekilde Discord kullanabilirim diye bakınıyorum, fakat ben de düzgün çalışan herhangi bir şey bulamadım, ne yazık ki. Onun için gelebilecek bütün yardımlara açığım.

Bu arada Discord'da konuşma gerçekleştirebiliyorum, sadece mesajlar vb. gözükmüyor.