Çözüldü Messages failed to load hatasi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EgeTekin

Çalışkan
Yer
Maltepe / Istanbul
Merhaba, konu başlığında okuduğunuz gibi böyle bir sorunum var: Cloudflare WARP kullanırken Discord'a girdiğimde mesajlar okunabiliyorken, split tunneling ile sadece Discord'u tünellediğimde "messages failed to load" hatası alıyorum. Bu hatayı aldıktan sonra Cloudflare'ın kendi sitesinden Application Library kısmından Discord'u direkt ekledim, fakat hâlâ "messages failed to load" hatası alıyorum. Acaba ayarlarda mı bir hata yaptım, bilmiyorum; bu yüzden sizden destek rica etmek amacıyla buradayım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla hocam sende hiç görmediğim hataları görüyorum
Yine de çalıştır gibi seçenekler yok mu?
Hahaha, ne yazık ki yok. Bu Discord olayı beni çok bozdu; neyse ki Nekobox'u kullandığım zaman aşırı bir ping sorunu olmuyor. Onun için çok sıkıntı yok; sadece bu Nekobox'u da otomatik bilgisayar ile açabiliyor muyuz, onu merak ediyorum.

Program kısmında Start with system seçeneği var. Ancak onun da şöyle bir sorunu var admin haklarıyla başlamadığı için Tun mode aktif gelmiyor.

Yapılacak iki seçenek var.
- Tun mode yerine System proxy seçeneğini kullanmak, Admin hakkı istemez. Start with system dediğinde sorunsuz başlar. Discord çalışır ama Roblox çalışmaz.

- Ben yine de Tun mode kullanmak istiyorum diyorsan admin haklarıyla sistem başlangıcında çalıştırmak için programın kendi içindeki seçeneği değil elle görev zamanlayıcısından kendin görev oluşturmalısın. Onun da bir yerlerde rehberi olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…