Detaylar
Kim cevapladı?En son Drive yedeklemesi 5 Şubat üzerinde yapıldı, sanmıyorum.Drive'a yedekleme yaparken otomatik yerel yedekleme de yapıyor, muhtemelen yedeklediği yerel dosyayı yüklüyor.
MeMuHeK
Başarılı
Google Drive yedeklemesi için dedim kaç kere hocam o ama denemekten zarar gelmez.
Google'ın Drive uygulaması giriyorsunuz. Menü seçeneği ve orada yedeklemeler var ona tıklayın. WhatsApp ve Telefon nonuz yanında 3 nokta var ona tıklayın. Yedeklemeyi kapat deyin. Umarım çözülür
Eğer bu olursa Google Drive yedeklemesi kapatılacak, ben bunu istemiyorum amacım Drive'a yedekleme yapması, direkt cihaza yapılan yerel yedeklemeyi kapatmak istiyorum.Google'ın Drive uygulaması giriyorsunuz. Menü seçeneği ve orada yedeklemeler var ona tıklayın. WhatsApp ve Telefon numaranızın yanında 3 nokta var ona tıklayın. Yedeklemeyi kapat deyin. Umarım çözülür.
@792 hepsi senin yanlış anlaman yüzünden.
Özür dilerim hocam bir daha bilgim olmadığı konulara mesaj yazmayacağımdan emin olabilirsin.
Eminim.Özür dilerim hocam bir daha bilgim olmadığı konulara mesaj yazmayacağımdan emin olabilirsin.![]()
- Makaleler
- 7
Resmi WhatsApp client'inda bildigim kadariyla yerel yedeklemeleri kapamanin yolu yok. Belki arkaplanda veri ve batarya kullanmasini engelleyip, arkaplanda acilmasini da engellerseniz baska bir saatte yapmaya zorlayabilirsiniz. Buna ek olarak, WhatsApp'in Database klasorunu yedek alip, klasoru silip, tekrar Database klasoru olusturmak en son bir bug yapiyordu ve yedeklemeler duruyordu. Denenebilir.
Yerel yedekleme yapmasi iyidir bu arada. GDrive'a yedekleyeceginiz zaman daha az beklersiniz ve yerel yedekleme olmadan ne kadar saglikli arsivleniyor mesajlar bilemiyorum.
Yerel yedekleme yapmasi iyidir bu arada. GDrive'a yedekleyeceginiz zaman daha az beklersiniz ve yerel yedekleme olmadan ne kadar saglikli arsivleniyor mesajlar bilemiyorum.
Sağ olun cevap için. Deneyeceğim.Resmi WhatsApp client'inda bildigim kadariyla yerel yedeklemeleri kapamanin yolu yok. Belki arkaplanda veri ve batarya kullanmasini engelleyip, arkaplanda acilmasini da engellerseniz baska bir saatte yapmaya zorlayabilirsiniz. Buna ek olarak, WhatsApp'in Database klasorunu yedek alip, klasoru silip, tekrar Database klasoru olusturmak en son bir bug yapiyordu ve yedeklemeler duruyordu. Denenebilir.