Deniz744

Başarılı
Meta Quest 3 aldım, şimdi geldi. Meta Horizon uygulamasına kaydolurken herhangi bir davet kodu sormadı, bedava verilen 30 doları kaçırdım mı? @536

Meta Quest 3 aldım, şimdi geldi. Meta Horizon uygulamasına kaydolurken herhangi bir davet kodu sormadı, bedava verilen 30 doları kaçırdım mı? @536
Eğer Meta Horizon uygulamasına kaydolurken davet kodu sormadıysa, aşağıdaki adımları izleyerek durumu kontrol edebilirsin:

1. Hesap Kontrolü:
- Meta Horizon uygulamasında oluşturduğun hesabı kontrol et. Hesabında herhangi bir kredi, hediye veya bakiyenin olup olmadığını kontrol et.

2. E-posta Kontrolü:
- Meta'nın gönderdiği e-postaları kontrol et. 30 dolarlık teklifin detayları veya etkinliğin sona erdiğine dair bilgilendirme yapılmış olabilir.

3. Uygulama Güncellemeleri:
- Meta Horizon uygulamasının en güncel sürümde olduğundan emin ol. Gerekirse uygulamayı güncelle ve tekrar kontrol et.

4. Müşteri Desteği ile İletişime Geç:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Meta'nın müşteri destek ekibi ile iletişime geçerek durumunu açıklayıp yardım isteyebilirsin.

5. Tekrar Deneyebilirsin:
- Eğer seçenek varsa, hesap ayarlarından veya uygulama içinden tekrar davet kodu veya kampanya kısmını kontrol edebilirsin.

Bu adımları takip ederken dikkatli ol. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan, daha fazla detay sağlayarak destek alabilirsin.