Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Gerek yok. Sadece bazı şeyler için gerekli olabilir.Meta Quest 3 satın aldım, bilgisayarımda Bluetooth yok sanırım. Gerekli mi? PC'den oynayacağım oyunları.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Gerek yok. Sadece bazı şeyler için gerekli olabilir.Meta Quest 3 satın aldım, bilgisayarımda Bluetooth yok sanırım. Gerekli mi? PC'den oynayacağım oyunları.
Deniz744
Başarılı
Gerek yok. Sadece bazı şeyler için gerekli olabilir.
Ne için mesela?
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
En mantıklısı bilgisayarınıza bluetooth adaptörü almak olacaktır. Zaten pahalı bir şey değiller.Gerek yok. Sadece bazı şeyler için gerekli olabilir.
bazı aksesuarları vs. bağlamak için gerekebilir. Ben quest 2 ile kablosuz bağlanmıştım gerek olmamıştı bluetootha.
Son düzenleme:
Quest 3 sahibiyim, Bluetooth'u sadece kulaklık ve klavye için kullanıyorum. Onun haricinde kablosuz olarak Air Link ve/veya Steam Link uygulaması ile bağlanabilirsin ancak en sağlıklısı Link kablosuyla yapmanız çok daha faydası olur çünkü oyun deneyimini artırmak ve aynı zaman da gecikme süresini öne geçmiş olacaksınız.
Misal bunu kullanıyorum aynı zamanda ayrı bir kabloyla bağlayarak şarj edebiliyorum:
www.idefix.com
Misal bunu kullanıyorum aynı zamanda ayrı bir kabloyla bağlayarak şarj edebiliyorum:
Link Kablosu 5M Quest 1-2-3 Uyumlu 3.2 5Gbps Aynı Anda Şarj ve Oyun - idefix
Link Kablosu 5M Quest 1-2-3 Uyumlu 3.2 5Gbps Aynı Anda Şarj ve Oyun ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Sanal Gerçeklik Gözlükleri – VR ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Deniz744
Başarılı
Quest 3 sahibiyim, Bluetooth'u sadece kulaklık ve klavye için kullanıyorum. Onun haricinde kablosuz olarak Air Link ve/veya Steam Link uygulaması ile bağlanabilirsin ancak en sağlıklısı link kablosuyla yapmanız çok daha faydası olur çünkü oyun deneyimini artırmak ve aynı zaman da gecikme süresini öne geçmiş olacaksınız.
![]()
Link Kablosu 5M Quest 1-2-3 Uyumlu 3.2 5Gbps Aynı Anda Şarj ve Oyun - idefix
Link Kablosu 5M Quest 1-2-3 Uyumlu 3.2 5Gbps Aynı Anda Şarj ve Oyun ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Sanal Gerçeklik Gözlükleri – VR ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
İyi hoş ta idefix dışı bir siteden link atma şansınız var mı? Trendyol Hepsiburada gibi.