Wardom

Başarılı
Yer
İstanbul
Oyunları metanın kendi hafızası üstünden oynamak için Meta Store üstünden mi almak lazım?

Yoksa cihaza Steam kurulup Steam üstünden satın alınan VR oyunları oynayabilir miyim cihaz hafızasında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerindekiler PC de kurulu olur. Sadece cihaz içinse mağazasından almanız gerekir.

Oyunları metanın kendi hafızası üstünden oynamak için Meta Store üstünden mi almak lazım?

Yoksa cihaza Steam kurulup Steam üstünden satın alınan VR oyunları oynayabilir miyim cihaz hafızasında?

Belirli oyunlar gözlük üzerinden oynanabiliyor. Fakat Steam üzerinden cihazda oynayamıyorsun diye biliyorum. Bilgisayara link kablosuyla veya Air Link ile gözlüğü bağlaman lazım. Ayrıca tabii ki bilgisayarının oyunu kaldırabilmesi gerekli.

Bende Quest 2 var kaç yıldır kullanıyorum bayağı hakimim. Half-Life Alyx de oynadım.

Belirli oyunlar gözlük üzerinden oynanabiliyor. Fakat Steam üzerinden cihazda oynayamıyorsun diye biliyorum. Bilgisayara link kablosuyla veya Air Link ile gözlüğü bağlaman lazım. Ayrıca tabii ki bilgisayarının oyunu kaldırabilmesi gerekli.

Belirli oyunlardan kastınız mağazada olan oyunlardır diye düşünüyorum.
Bilgisayar oyunları kaldırıyor da mesele depolama. Depolaması PC de mi olması gerekecek?

Belirli oyunlardan kastınız mağazada olan oyunlardır diye düşünüyorum.

Evet oradaki oyunlar ve bilgisayardan doğru gözlüğe aktarabildiğiniz oyunlarda var. Fakat yine aynı yere çıkıyor zaten. Gözlükten doğru oynuyorsunuz. Steam için Air Link veya link kablosu gerekli diye biliyorum.

Sizin bilginiz var mı?
Steam oyunlarını oynamak için Air Link veya link kablosu mu lazım?

Var tabii ki. Ben zamanında 6M Type-C kablo almıştım yüksek hızlı ancak kullanmıyorum bile. Modem en az Wi-Fi 6 olmalı kablosuz aktarım için. Oculus'un kendi programını da kullanabilirsiniz ki ben kullanmıyorum. Mağazadan Virtual desktop aldım en çok onu kullanırım daha kolay ve iyi.

Var tabii ki. Ben zamanında 6M Type-C kablo almıştım yüksek hızlı ancak kullanmıyorum bile. Modem en az Wi-Fi 6 olmalı kablosuz aktarım için. Oculus'un kendi programını da kullanabilirsiniz ki ben kullanmıyorum. Mağazadan Virtual desktop aldım en çok onu kullanırım daha kolay ve iyi.

O zaman kablo şart değil.
Wi-Fi 6 var bende de 200 Mbps de internet var. Yeterli olur herhalde.
Bu Virtual desktop ne işe yarıyor tam olarak?

Bir de ben oyunların çoğunu Steam TL de iken stoklamıştım. Cihaz hafızasına kurarım diye planlamıştım fakat o plan patladı. :)
O zaman benim bu cihazı 512 GB almama da gerek yok herhalde artık 128 de işimi görür herhalde dimi ?

O zaman kablo şart değil.
Wi-Fi 6 var bende de 200 Mbps de internet var. Yeterli olur herhalde.
Bu Virtual desktop ne işe yarıyor tam olarak?

Bir de ben oyunların çoğunu Steam TL de iken stoklamıştım. Cihaz hafızasına kurarım diye planlamıştım fakat o plan patladı. :)
O zaman benim bu cihazı 512 GB almama da gerek yok herhalde artık 128 de işimi görür herhalde değil mi?

128 GB iş görüyor. 64 GB ve 128 GB kullandım. 64 GB düşük geliyordu sadece.

Son düzenleme: