Makaleler
1
Güvenilir kaynaktan gelen bilgide, Metal Gear Solid 3 Snake Eater Remake'in 2025'in sonunda çıkacağı söyleniyor.

Bu haberde, çoğunlukla bilgileri web sitelerinin arka planında veri madenciliği yaparak elde eden güvenilir veri madencisi ve sızıntı kaynağı bilbill-kun'dan geliyor. Bilbill-kun'a göre bulgular, duyurunun yakın zamanda yapılma olasılığını gösteriyor ve bunun önümüzdeki 10 gün içinde olabileceğini tahmin ediyor.

Duyuru, 7 Haziranda olacak olan Summer Game Fest yerine bilbill-kun'a göre duyurunun etkinlikten önce yapılabileceğini ve 6 Haziran'da gerçekleşebileceğini belirtiyor.

Oyunun çıkış tarihi 31/12/2025 olarak geçici bir tarihle belirlendiği söyleniyor. Bu da, PlayStation'ın daha önce verdiği 2024 çıkış penceresi yerine 2025 çıkış tarihini işaret ediyor.

Billbil-kun'a göre MGS 3 Remake'in fiyatlandırması:
  • Metal Gear Solid Delta: Snake EaterStandart sürüm, Xbox Series/PS5, 69,99 dolar
  • Metal Gear Solid Delta: Snake EaterCollector's Edition Xbox Series/PS5, 199,99 dolar

Kaynak:

Konami'den hiç umudum yok ama bakalım.
Açıkcası benim de hiçbir beklentim yok.

SH2 Remake'de olduğu gibi buna da az bütçe verildiği gibime geliyor. Yeni ses kayıtları yapmak yerine orijinal oyunda ki ses kayıtlarını kullanacaklarmış. Yeni ses kayıtlarını yapmaya bile üşenen bir firmadan beklentiye girmemek doğru bir şey.

Endişeliyiz topluluk olarak.

Açıkcası benim de hiçbir beklentim yok.

SH2 Remake'de olduğu gibi buna da az bütçe verildiği gibime geliyor. Yeni ses kayıtları yapmak yerine orijinal oyunda ki ses kayıtlarını kullanacaklarmış. Yeni ses kayıtlarını yapmaya bile üşenen bir firmadan beklentiye girmemek doğru bir şey.
Yeni ses kayıtları olmaması daha iyi zaten.

Yeni ses kayıtları olmaması daha iyi zaten.

Resident Evil 4, Final Fantasy VII, gibi Remake yapılan oyunlarda yeni ses kayıtları alınmıştı ve alınması gerekiyordu bence.

2004'den kalma ses kayıtlarıyla oynamak sana problem teşkil etmiyorsa, saygım var sana. Ama ben 20 yıl önceki ses kayıtlarında oyunu oynamak açıkcası beni rahatsız eder.

Resident Evil 4, Final Fantasy VII, gibi Remake yapılan oyunlarda yeni ses kayıtları alınmıştı ve alınması gerekiyordu bence.

2004'den kalma ses kayıtlarıyla oynamak sana problem teşkil etmiyorsa, saygım var sana. Ama ben 20 yıl önceki ses kayıtlarında oyunu oynamak açıkcası beni rahatsız eder.
Snake Eater'ın destansı bir mirası var, özünü taşıyan bileşenler bu yüzden önemli. Bizim MGS kitlesi biraz muhafazakar bu konularda.